Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svakt”
Anmeldelse av Namsinn

Namsinn
Vurdert som nr. 3 av 3 Restauranter i Namsskogan
Kjøkken: Bespisning
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde her ei natt på dobbeltrom.
Enkel ankomst og fin størrelse på rommene.

Renholdet er ikke noe særlig da vi fant lange mørke hår i senga. Jeg har ikke hår og kjæresten er blond...;)

Mye hår på gulvet også. Håndklærne var også tvilsom med mange flekker av ymse farger.

Badet var virkelig ikke bra! Ikke et eneste avtrekk noe som fører til mye fukt i hele rommet. Dusjen var det bra trykk i, men hele gulvet ble en badedam ettersom dusjhjørnet var lekk og hellingen på gulvet var feil vei. Tørr ikke tenke meg til hvordan det ser ut over flisene.....

Frokosten... ai ai ai...
Da vi kom ned, 1 time før de stengte frokosten var det fritt for kaffe, smør, grønnsaker og frukt.
Frokostansvarlig sto selv å spiste frokost inne på kjøkkenet.

I disse coronatider må man ta forbehold, brødene lå i en plastpose som alle måtte inn å grave i med hendene når de skulle hente brød. Bordene ble ikke rengjort mellom hver gruppe som satt der og generelt null smittevernstiltak.

Eneste pluss er god seng, sov som en stein! :-)

Men generelt var dette et svært lite imponerende opphold.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kentj614
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 33 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Vi blinket ut Nams-Inn på vei gjennom Trøndelag etter å ha sett fristende middagsbilder på nett. Forventningene var muligens litt store til ordentlig middag etter et par gatekjøkken-måltider dagene i forkant. Trivelige lokaler og god plass men ekstremt slapp betjening - gjestene rydder selv men det hjelper lite når bordene ikke blir tørket av underveis og ryddetrallene er så fulle at oppvasken ikke får plass. To gutter var på jobb da vi var innom - det var musestille i lokalene og ingenting som tydet på at de var så travle at de ikke kunne vasket noen border og ryddet trallene for oppvask.

Én voksen bestilte dagens kjøttkaker, den andre løvstektallerken og minsten bestilte kjøttkaker fra barnemenyen. Helt grei mat - dagens ble servert litt tid før løvstektallerken. De bør kunne klare å servere maten relativt likt når to av tre retter kun krever opplegging og ingen tilberedning.

Jeg håper vi var uheldige og møtte to leie ferievikarer for vi dro derfra bom sikre på at vi ikke stopper der igjen - det skal ikke så mye til for å heve førsteinntrykket bare bittelitt!

Dato for besøk: juli 2019
3  Takk, jeanettekt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Lokalet er delvis oppgradert, toalettet var rent. Betjeningen var lite pratsom og virket som om dette ikke var en jobb de ønsket å ha. Maten, hva skal en si? Den er grei men Hellstrøm skulle ha ryddet opp her.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, siljek2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019

Jeg og min kone var innom for middag, og bestilte "dagens middag" begge to: hun kjøttkaker og jeg frityrstekt kylling. Trass i at dette var dagens fikk vi maten servert til ulik tid slik at min kone var ferdig å spise da jeg endelig fikk maten. Dessuten hadde jeg bestilt pommes frites til maten, men ble servert ris. Dette ble imidlertid raskt ordnet, men det forklarer likevel ikke hvorfor vi ikke kunne fått maten servert samtidig!

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, mortens951
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Jeg og samboeren er innom for en matbit, før reisen videre.
Maten kommer ikke samtidig, slik at min samboer er ferdig 15 minutter før jeg får maten, dette etter å ha etterspurt bestillingen.
Kundene bak meg i køen, fikk sine «avanserte» retter før jeg fikk min «ikke avanserte» rett.
Når maten kommer er jeg ikke videre imponert. Maten smaker ingenting!
Skuffende. Neste gang legges det ikke opp til stopp her...

Dato for besøk: juli 2019
Takk, halwankan96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Namsinn, så også på

 

Har du vært i Namsinn? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din