Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 254
Hotels.comUSD 253
TravelocityUSD 253
Orbitz.comUSD 253
eDreamsUSD 254
ZenHotels.comUSD 254
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (131)
Filtrer anmeldelser
131 resultater
Vurdering fra reisende
32
53
32
9
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
32
53
32
9
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3035 av 131 anmeldelser
Anmeldt 28. januar 2019

Sjokkerende dårlig service!

Vi hadde bestilt 2 suiter halvannen måned før, men når vi ankommer blir vi innlosjert på junior suiter. Sjekk hjemmesidene for å se forskjellen mellom de to!
Når vi klager på dette får vi høre at hotellet er fullt, og at det ikke er noe de kan gjøre. Dette til tross for at vi hadde byttet helg for å faktisk få suite.
Vi har et spedbarn og er avhengige av å ha to rom med dør imellom med tanke på ro og soving for den lille på kvelden, så hele helgen ble spolert for vår del.
Vi var ikke fornøyd med denne løsningen, men da fikk vi beskjed om at enten bodde vi på junior suite, eller så kunne vi bare pakke sekken og dra. HELT UTROLIG av resepsjonssjefen Jens Christian Junge(?)!
Hotellet har helt klart overbooket for å tjene mest mulig penger, og blåser en lang marsj i kundene sine. Og vi var langt fra de eneste som ikke fikk det vi hadde
bestilt denne helgen. Det var mye sure folk i lobbyen denne kvelden, men den sureste av alle var Jens Christian!

Her er noen av de dumme unnskyldningene Jens Christian kom med underveis:

- Vi kan ikke trylle
- Dere har fått en rabattert pris, så dere burde akseptere å bli flyttet fra suite til junior suite
- Dere burde, som tilknyttet en forening som er eid av hotelleierne, bidra til at hotellet tjente mest mulig penger, og derfor akseptere junior suite
- Det er ingen forskjell på suite og junior suite i våre interne systemer (dette til tross for at de skiller mellom suite og junior suite både på hjemmesider og ordrebekreftelser)
- Dere burde ringt på forhånd og presisert at dere trengte dør mellom rommene i suiten - siden dere ikke gjorde dette burde dere godta junior suite
- Vi har jo bryllupssuite også, hvordan kunne vi vite at det ikke var den dere hadde bestilt? Dere må ringe for å avklare.

I tillegg til denne utrolig arrogante holdningen, kommer han med utsagn som 'jo mer dere snakker, jo verre blir det'

Med andre ord - ALL skyld ble lagt på OSS som KUNDER, da det var helt klart at hotellet hadde overbooket for å tjene mest mulig penger.

I tillegg var det oversvømmelse på badet hver gang vi tok en dusj, det var sand og møkk i boblebadet, og det var huller i takene på rommet. Alt i alt en tragisk helg.

Jeg kommer ALDRI tilbake hit!

Romtips: Just don't
Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, MrChateau
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Travel743844, Leder  på Hurdalsjøen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2019

Vi liker heller ikke dette.
Vi føler det likevel er nødvendig å si at dere hadde gjort en booking til en svært rabattert pris hvor det framgår ettertrykkelig at det gjelder et vanlig hotellrom for medlemmer i et forbund med kjernefamilie. Dere ønsket å benytte dette på to suiter. Vi ønsket å glede dere med dette og var glade for å kunne gi dere to juniorsuiter. Det framgikk ikke av korrespondansen at dere var avhengig en dør mellom stue og soverom i suiten.
Vår resepsjonist opplevde det som en svært ubehagelig situasjon, til tross for at hotellet valgte å spandere på hele følget i baren.
Videre tok vi kun betalt (svært rabattert) for en av suitene.

Vi føler dere er urimelige i kritikken av oss.

Vi håper dere vil forsøke hotellet ved en annen anledning.

Som dere ser av den øvrige kritikken av oss, ser dere at vi har mange fornøyde gjester.
Forsøk gjerne en eksklusiv middag i vår nye vinkjeller med plass ti 20, eller den nye velværeavdelingen som vil stå klar til høsten.

Vennlig hilsen

Oss på Hurdalsjøen Hotell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2018

Hotellet var koselig pyntet til jul og ekstra stemning med fyr i peisen . Rommet var pent , og god plass selv med ekstra seng . Pluss for kjøleskap og vannkoker . Fin utsikt over Hurdalssjøen . Stor frokost buffet med kald og varm mat . Julebords buffet på kvelden med masse deilig mat og dessert . Utrolig god ribbe med knasende sprø svor . Deilig å ta seg et bad i bassenget på morgen og kveld , vannet var oppvarmet . Vi hadde litt trøbbel med nøkkelkortene , kom ikke inn på rommet eller inn til bassenget , men betjeningen var veldig hyggelig og ordnet fort opp . Alle ansatte var veldig hyggelige og smilende .

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, olga094
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Travel743844, Leder  på Hurdalsjøen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2019

Hei
Hyggelig å høre at du du koste deg på julebord. Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding.
Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet er fint. Det er faktisk kjempe fint! Julebordsbesøk for vår del, og det funker som rakker'n.
Buffeten var både innbydende og god.
Svoren på ribba var sprø.
Betjeningen under vårt besøk var hjelpeløst uerfarne.
Det virket som om det lokale idrettslaget var innkalt til dugnad.
Barpersonalet kunne bare så vidt tappe øl.
Barmenyen stemte ikke prismessig heller, og det bidro til forvirring.
Trykket i dusjen er elendig.
Sengene er voldsomt harde.
Frokosten er brukbar.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, h_konc2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Hele gjengen var utkalt til et tredagers-kurs på Hurdalsjøen hotell. Et meget hyggelig personell ønsket oss velkommen. Enkeltrom til alle, rene & pene, med tv med «alle» kanaler.
Kursrommet var luftig og stort, men projektoren kunne fungert bedre.
Veldig bra mat i restauranten!
Hotellet har et stort aktivitetstilbud, så det er mye å finne på når man har litt fritid på kurset.
Et bra sted, anbefales!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 992eirikp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Travel743844, Leder  på Hurdalsjøen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2018

Hei, og tusen takk for en konkret og konstruktiv tilbakemelding.
Hyggelig at dere også fikk med dere at vi har et stort område ute hvor vi organiserer diverse aktiviteter for våre gjester.
Alle rommene ble pusset opp i sommer. Godt at det blir lagt merke til.

Vi skal se på det med projektoren. Regner med det var i Hurdalsalen?

Velkommen tilbake.
Mvh Jens

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde ei overnatting på hotellet i påvente av hjemreise fra Gardermoen, passet perfekt at det kun lå 30 minutter unna. Koselig dobbeltrom med selve sove-avdelingen adskilt fra oppholdsrommet. God frokost-buffet og helt ok pizza på kvelden. Nydelig uteområde med mange flotte sitte-grupper.
Bassenget var ikke fylt opp da vi var der.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, siljee811
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Svar fra ledelsen:Besvart 19. juli 2018

Hei
Takk for tilbakemelding. Det setter vi pris på.
Beklager det med bassenget, men det måtte gjøres når arbeiderne var ledig. Håper dere prøvde det andre, Hurdalsjøen?
Jens

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser