Fredrik
4,0 av 5 boblerAnmeldt 29. sep. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2020
, Daglig lederHurdalsjøen Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. okt. 2020
Utrolig gøy at dere smakte på VÅR Gin. Neste gang dere kommer må dere smake på resten av produktene våre som er produsert for oss på Sunnbytunet.
0.0 km fra Hurdalsjøen Hotell
18.3 km fra Hurdalsjøen Hotell
Bestill i dag, gode priser
    26.8 km fra Hurdalsjøen Hotell
    Superior Room
    23.8 km fra Hurdalsjøen Hotell
    Se flere hoteller i Hurdal
    Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig stille og fredelig hotell, med god plassering ved vannet. Masse aktiviteter for alle. Personalet i resepsjonen og på mail utmerket seg særlig positivt, de er med på å heve opplevelsen. Rene rom og gode senger. Ingen air-condtion, så varmt på rommet selv med 13 grader ute. Standarden er helt grei, men totalrenovering i løpet av noen år vil være lurt. Utsjekk klokken 10.00 trekker ned. God frokost. Sjekket ikke ut spa, men det ser svært lovende ut! Nydelig uteområde og bar/resepsjon.

2  Takk, I8553HHchristianh
    Svar fra ledelsen:Besvart 28. oktober 2020

Det er alltid kjekt å få skryt. Dette skal jeg spre til de det gjelder. Hotellet er 51 år og vi jobber kontinuerlig med å utbedre produktet. Det siste var Spa, noe dere dessverre ikke benyttet dere av denne gangen. God grunn til å komme tilbake :-)

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Herlig hotell med kjempegod mat, ditto vin og service!
    Tre herlige retter servert med god presentasjon av særdeles hyggelig servitør!
    Dårlig vær gjør at vi ikke får all verden ut av denne flotte beliggenheten!
    Vi kommer garantert igjen!

Takk, KRa2200
    Svar fra ledelsen:Besvart 29. oktober 2020

Neste gang dere kommer, sjekk yr.no så vi får vist fram vårt flotte uteområde :-)
    Takk for super tilbakemelding

Anmeldt 28. juni 2020

Har vært gjest på Hurdalsjøen Hotell mange ganger før å tenkt at det er et hyggelig sted. Merkelig blanding av litt fint, litt styggt, litt nytt og litt gammelt. Servicen har aldrig skuffet og man har følt seg velkommen. Denne gangen ikke! De har nylig pusset opp, og prøver med dette å bli et litt finere hotell. Greit nok det... men når resultatet er er en overpriset og pen "fasade" uten innehold blir skuffelsen stor. Vi har opplevd en helg med gjennomgående dårlig service hvor det var null intresse for å rette opp i egne feil- enda mindre å beklage for ulempene vi opplevde. Vi følte oss ikke ønsket som gjester i det hele tatt. Frokosten på Hurdalsjøen har alltid vært lite spennende og veldig standard, men det har man kunnet tåle. Denne gangen var det knappt frokost å få, og tross forhåndsmeldt barn med cøliaki var det ikke ordnet noe brød ( eller knekkebrød eller frokostblandning) noe som er veldig enkelt å få tak i om man er intressert av å levere god mat og gid service. Hvis man profilerer seg som et hotell med fokus på bra mat så er frokosten ikke noe annet enn triste greier! Rommene mangler også klimaanlegg hvilket gjorde atvi hadde 36 grader på rommet begge dagene/ kveldene. Samtlige vi spurte om hjelp med dette bare rykket på skuldrene som om det ikke var deres oppgave å finne en løsning på problemet. Når man hverken fått en god natts søvn eller frokost på hotellet har hotellet misslykkes- totalt!

Dato for oppholdet: juni 2020
    2  Takk, MyraBL
    Anmeldt 29. desember 2019

Nydelige omgivelser det er det ingen tvil om. Vi ble tatt imot, konferanserommet for jobbing var OK. Rommene for ledergruppa var helt greie. Maten var innafor. Det som dog trakk ned var manglende varmt vann på hele hotellet på morgenkvisten uten at dette ble beklaget. Det virker ikke som ivaretakelsen av kundene var i høysete, til tross for at jeg hadde sendt e-post om hvor viktig denne konferansen var for ledergruppa vår. Jeg forventer topp service på de hotellene jeg tar med mine fantastiske ledere. Dette er den gangen i året de skal bli litt bortskjemte som takk for den fantastisk innsats de yter hele året. Omgivelsene var grunnen for valget men det er ennå noe å gå på i forhold til servicen.

Dato for oppholdet: juni 2019
    3  Takk, Vibhil
    Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

En natts overnatting i god sommervarme etter besøk på Eidsvollbygningen. Avslappende og rolige omgivelser med passe antall gjester en hverdag i «fellesferien» til hyggelig pris.
    Nyoppusset flott rom, kanskje litt lite men godt nok. Flotte velholdte omgivelser rundt hotellet, og godt tilrettelagt for bading i Hurdalsjøen.
    Hyggelig og imøtekommende personale.
    God middag på kvelden med Pulled Pork og Kalvekjøttburger - mat av lokale råvarer. Svært god frokost.
    Perfekt rolig sted for par, grupper, som vil ha rolige omgivelser.

Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, TER42
    Svar fra ledelsen:Besvart 29. oktober 2020

''perfekt'' var alt jeg trengte å høre :-)
    Velkommen tilbake når som helst.