Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 155
Booking.com
Orbitz.com
Travelocity
Hotels.comUSD 155
eDreams
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (128)
Filtrer anmeldelser
128 resultater
Vurdering fra reisende
31
52
32
8
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
52
32
8
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 128 anmeldelser
Anmeldt 20. september 2021

God mat og kjekke aktiviteter. Ikke mulig for bedrifter å få tilrettelagt etter deres behov. Dette er et passende hotel for rolige privatpersoner som skal i seng innen kl 22. for bedrifter som gjerne ønsker seg en festlig samling etter, vil dette være nesten umulig.

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
3  Takk, SveinHenrik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2021 via mobile enheter

De serverer god mat og underholdning/leker for bedrifter. Det som trekker HELE opplevelsen ned er tilrettelegging av rom, teambuilding, samt hovmester/restaurantsjef er ikke holdbart. Hvis man er et firma på ca 60 pers som reserverer sitt opphold i god tid, ikke vær overrasket over at man vil ha seg en fest. Her prøver man å inngå gode avtaler uten noe som helt imøtekommelse. Kommer aldri tilbake.

Romtips: Unngå firmaturer hit
Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
3  Takk, agneteberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2021

Herlig grøntområde rundt hotellet, flott oppusset spa-område og mange spennende aktiviteter som ping pong, biljard, darts osv. osv. Vi reagerte på noen mangler som kunne vært enkelt å rette opp i. Skittent på spa-området og ingen muligheter for å få drikkevann underveis. Saunaene var fine og nye, men kom ikke over 60 grader. Vi kan anbefale spa søndag formiddag da det var få som brukte anlegget.
Vi ringte hotellet noen dager i forveien og forhørte oss om det var nødvendig å reservere spa-tid og middagstid, men fikk høre at dette kunne ordnes ved ankomst. Derfor stusset vi litt over at hovmesteren ikke ville ta imot bordbestilling da vi kom fordi middagsserveringen allerede var fullbooket.

Dato for oppholdet: september 2021
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, victoriao873
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Nydelig beliggenhet nær sjøen og en utrolig fin plass å være. Personalet et hyggelig og imøtekommende og du føler deg avslappet fra det øyeblikket du kommer. Spa avdelingen har bassenget med den nydeligste utsikten, "boblebad" og badstuer. Det er også sauna nede med sjøen og benker i naturskjønne omgivelser. Frokosten var kjempegod med smittevern i høyfokus og et fint utvalg av veganske og glutenfrie alternativer.
Vi spiste også på resturanten om kvelden den teller ikke med når jeg gir de full pott. Meget stive priser og maten var helt ordinær og du var fremdeles litt sultende du var ferdig. Spurte hvilke sorbe-is de hadde. Svar: Når du bestiller det til desserte så bestemmer kokken hvilke du får. Det er ikke noe vi oppgir på forhånd. Ellers flinke på allergier og alternativer. Men her er mye rom for forbedringer. Vi reiste til nærmeste by dag 2 og spiste der.
Ps. Å spise medbrakt lunsj på en av benkene i parken utenfor hotellet var idyllisk og kan anbefales. ❤

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 884ireneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Idyllisk beliggenhet og grei standard på rommene. Noe kostbart å reise med barn, da alle fasiliteter som shuffleboard, biljard osv koster penger. Også lite utvalg for barn i restauranten. Badebassenget i spaet har tåpelige regler, da barn under 16 år kun kan bade mellom klokka 11.00-13.00. Innsjekk er 15.00 og utsjekk 11.00. Vi hadde videre reiseplaner og fikk dermed ikke brukt bassenget. Vi forsøkte snakke med personalet to ganger om dette, da vi så at bassenget var tomt. De var allikevel helt rigide og fulgte sin steile policy. Det anbefales derfor ikke å reise hit med barn.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Scenic33978256474
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser