Glenn
    14.0 km fra Quality Hotel Olavsgaard
    Innendørsbasseng
    Se flere hoteller i Skedsmo
    Anmeldt 28. mai 2020 via mobile enheter

Jeg var her noen dager for møter. Overnattet ikke men spiste lunsj tre dager her. Møterommet var bra, hadde alle fasiliteter vi trengte. Lunsjen var topp!! Smakte nydelig og hyggelig servert av personalet. Personalet er kjempehyggelige, så håper de får enda mer å gjøre nå som samfunnet åpner mer opp igjen!

Dato for oppholdet: mai 2020
    Takk, 531perh
    Anmeldt 9. mai 2020

Vi har sjelden opplevd bedre servise og hyggelig personale langhelgen vi hadde på Olavsgaard hotel ifm vår sønns giftemål. Til tross for Korona situasjonen vartet de opp med tre retters middag av ypperste kvalitet (For en kokk dere har). Ingen ting var noe problem og vi er veldig takknemlig for at dagen ble en fest mye takket være betjeningen på hotellet. TUSEN TAKK. Skal flere av barna våre gifte seg på Østlandet vet vi hvor vi skal komme:-). Solveig og Sigbjørn fra Vennesla

Dato for oppholdet: mai 2020
    2  Takk, Vigdis66
    Anmeldt 18. februar 2020

Var to dager på kurs på Olavsgård.Veldig bra plass å holde kurs,god kursavdeling på hotellet.Bra rom,god mat,serviceinnstilt betjening.Greitt å komme seg dit,bra med parkering.Kommer fjerne hit på kurs igjen.

Dato for oppholdet: februar 2020
    Takk, 787antons
    Monica J, Leder  på Quality Hotel Olavsgaard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2020

Hei 787antons,

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss en anmeldelse på Tripadvisor, det setter vi stor pris på!
    Vi arbeider hver dag med å forbedre og opprettholde kvalitet i alle ledd på hotellet, og det er derfor utrolig hyggelig å se at det fungerer.
    Vår sentrale plassering gjør det enkelt å komme til oss med kollektivtransport, og for de som kommer med egen bil har vi rikelig med gratis parkering!

Vi håper å se deg igjen - velkommen skal du være :)

Anmeldt 29. januar 2020 via mobile enheter

Var her på et kurs med jobb, en overnatting.

Servise: hyggelig personal, god servise. Rask inn/utsjekk.

Mat: kjempegod mat!

Rom: grei størrelse, men reagerte på et par ting.
    1: ingen lysbryter ved sengen (iallfall ikke som jeg fant). Det er litt upraktisk.
    2: ingen mulighet til å lade mobilen og ha den liggende på nattbordet (for stikkontakten i nærheten slo seg av når man skrudde av lyset).
    Sistnevnte var kanskje ikke viktig da hoteller ble bygd på 80-tallet, men i dag vil man gjerne ha mobilen i nærheten av sengen.

Beliggenhet: kjapt å komme seg til Oslo sentrum. God bussforbindelse og (veldig nært Gardermoen om man kommer derfra). Gratis bilparkering for gjester.

Alt i alt. Hadde et fint opphold.

Dato for oppholdet: januar 2020
    2  Takk, TravelingDarcy
    Monica J, Leder  på Quality Hotel Olavsgaard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2020

Hei TravelingDarcy,

Tusen takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse av hotellet på Tripadvisor, det setter vi stor pris på!
    Da vi hver dag jobber for å forbedre og opprettholde god service og kvalitet i alle ledd, er det veldig hyggelig å se at vi innfrir på både service og mat!
    Vi er i full gang med oppgradering av våre rom, og her har vi full fokus på å etterkomme behovene som er viktig i dag kontra på 80- tallet - nettopp lett tilgang på brytere og ikke minst flere stikkontakter :)
    Mange av rommene våre er allerede oppgraderte, og flere blir ferdigstilt i løpet av våren.
    Vi er også glad for at du nevner vår sentrale beliggenhet, gode bussforbindelser og sist men ikke minst gratis parkering!

Tusen takk for flott omtale og vi håper å kunne ønske deg velkommen igjen!

Anmeldt 25. januar 2020 via mobile enheter

De nyopppussede rommene er flotte med god plass og uten teppe. Det er lett å trives på dette hotellet som har hyggelige ansatte Maten smaker nydelig både til lunsj og middag. Frokosten mangler heller ingenting. Takk for et hyggelig opphold

Dato for oppholdet: januar 2020
    2  Takk, Tone Ragnhild R
    Monica J, Leder  på Quality Hotel Olavsgaard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2020

Hei 603ToneRose,

Tusen takk for fantastisk omtale av de nye rommene og maten vår! Og vi setter ekstra stor pris på at du nevner våre ansatte!
    Takk for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter oppholdet, og vi håper å se deg igjen!
    Velkommen tilbake :)