Oddveig K
Klæbu, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 2. juli 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2023
Romtips: Ikke gled dere til boblebadet.
Lobby Sitting Area
0.0 km fra Quality Hotel Olavsgaard
4.4 km fra Quality Hotel Olavsgaard
Se flere hoteller i Skedsmo
Anmeldt 13. april 2023 via mobile enheter

Veldig greit Hotel, med gode parkeringsmuligheter. Bærer preg av at dette er ett konferansehotell. Stort. Restauranten holder ett overraskende høyt nivå maktmessig, men skuffende betjening som er ikke eksisterende når en ankommer 45 min etter at servering er åpnet..?
Føler seg litt «lost» når en kommer.

Romtips: Elbil parkeringen har ikke fungert på over ett år, og alternativene er minimale.. ikke her man kommer når man er tom for strøm.
Dato for oppholdet: april 2023
Takk, Mr_Viking1
Anmeldt 27. mars 2023

Er alltid en noen dager på dette hotellet. Vi har et "eget" rom som vi bestiller hver gang vi er her. Fæler at vi kommer "hjem" fordi betjeningen er så hyggelig og husker oss faktisk igjen, selv om vi bare er 3 til 4 dager hvert år.

Romtips: Vårt rom har altan, men alle rommene er veldig bra. Vi har rom på baksiden da der ikke er så mye sol og derfor ikke blir veldig varmt .
Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Sigrund Karin O... K
Anmeldt 21. desember 2022 via mobile enheter

Topp hotell med hyggelige ansatte. Frokosten var velsmakende med mye variasjon. Det eneste negative var at rommet var kaldt da vi kom. På badet var det godt og varmt, og takk for det! Kan være en fordel at det er litt varme på rommet på vinterstid. Vi kommer tilbake 😊

Dato for oppholdet: desember 2022
Takk, Gurianne
Anmeldt 26. november 2022

Sentralt, med veldig god bussforbindelse til Oslo, og til flyplass. Godt med gratis parkering. Veldig bra frokost, og hyggelig personal.

Vi hadde to rom. Det ene hadde vi bestilt oppgradert, og sagt vi hadde med hund. Rommet var veldig stort, men totalt nedslitt. Det så ut som det ikke var gjort noe siden 1990. Badet fikk vi nesten ikke lukket døra til, og det meste hang og slang. Pluss for godt trykk i dusjen.
Sengene var så myke at en lå nesten på gulvet, og de sklei i alle retninger. Ingen ekstra puter. TV-en var en mini-tv, men overraskende nok flatskjerm..
Døra ut i gangen, fikk vi ikke låst.
Savner og veldig et lite kjøleskap.
Utrolig skuffende, når det ble godt over 3000,- for to netter, for det ene rommet.
Rommet til tenåringen, var pusset opp, og hadde god seng. Minus for at det luktet kloakk på badet.
Nordic Choice har og funnet ut at de kan spare penger på at gjestene må be om renhold og nye håndklær, på bo-rom. (-her må en det, på et annet hotell i kjeden, i Drammen, er det kun renhold hvis en bor over fem netter..)

Romtips: Be om rom som er oppusset, og bort fra siden hvor motorveien er.
Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, Elin J
Anmeldt 9. november 2022

Fint hotell med gratis parkering. Super service både for konferansedelen og overnatting. Frokost og lunsjene var veldig gode! Deilig stort rom. Bartenderen lagde en veldig god drink etter mine preferanser! Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, Stalheim80