“Superbra”
Anmeldelse av Frich's Motell & Spiseri

Frich's Motell & Spiseri
Vurdert som nr. 24 av 56 Restauranter i Ringsaker kommune
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Var litt skeptisk - hotellmat er ikke alltid så spennende og bra. Ble så begeistret at vi også spiste middag der dagen etterpå.
Vi testet røye, torsk, fiskesuppe, ovnsbakt kyllingfilet, elgburger og røkt svinekam. Med unntak av fiskesuppa var maten FANTASTISK! Fiskesuppa var tynn, for salt og uten de annonserte rekene.
Store porsjoner og et syn for øyet når det ble servert. Kyllingen er den møreste og saftigste kyllingen vi har spist. Heller ingenting å si på prisen, fantastisk mat for drøye 200-lappen.
Verdt å kjøre sv E6 for. Blide servitører.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Geno65

Anmeldt 29. mai 2020 via mobile enheter

Hyggelig mottakelse når vi stoppet innom for middag. Vi spiste begge medisterkaker med surkål, saus og poteter med dessert + kaffe, som var dagens middag. Veldig godt og rause porsjoner, rask servering. Rent og ordentlig overalt.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, MElisabeth
Anmeldt 19. mars 2020 via mobile enheter

Hadde gledet oss på et godt måltid men ble nok en gang skuffet. Kjøpte oss burger av elg. Brødet var kjøpbrød og såå tørt at det ødela hele måltidet. Andre gangen vi blir skuffer. Dyrt og dårlig.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, lookvalley77
Anmeldt 28. oktober 2019

Var i området, og skulle spise middag på en fredag kl 17, ville prøve restauranten på wood hotell. Vi var en voksen og et barn. Stusset litt på at det nesten ikke var folk der, og skjønte fort at dette ikke var en restaurant, men ei veikro plassert i et hotell. Men vi ville likevel prøve det når vi var der, så vi bestilte først en barnemeny med pasta, før de etter mye om og men fant ut at de ikke hadde varm mat, så vi kunne bare velge mat fra "baguette-disken". Det syntes vi var for dårlig som fredags-middag, så vi var på vei til å reise, men fikk på vei ut beskjed om at de hadde to varme retter de kunne servere: kveite og lammefrikasse. Valgte da å prøve en lammefrikkasse, mens barnet ville heller ha en baguette. Baguetten kostet 100 kr, med 2 skiver hver av ost og skinke, og ei skive sur agurk. Lammefrikkasseen smakte i og for seg godt, men den var kun varm i midten, og virket som den var varmet i mikrobølgeovn. Det ble 400 kr for dette måltidet, inkludert 1 brus og 1 eplejuice. Legger også til at vi følte oss presset til å være raske ut igjen, fordi det skulle være selskap på det reserverte nabobordet 2 timer senere. Kan på ingen måte anbefale dette stedet etter denne erfaringen.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Klokturist2
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

Her må man skjerpe seg kraftig. Dårlig veikro-mat til dobbel pris. Merkelig når alt ellers i Mjøstårnet er så bra. Her man muligheten til å ha en gourmet-restaurant i stedet.

Dato for besøk: juni 2019
3  Takk, AnneHHagenFagerhaug

Reisende som så på Frich's Motell & Spiseri, så også på

Moelv, Ringsaker kommune

Brumunddal, Ringsaker kommune

Har du vært i Frich's Motell & Spiseri? Del dine erfaringer!