Lagre
Supert!

En riktig så trolsk og spennende sted, men også lekent og lærerikt. Hit skal vi igjen! Alle i... les mer

Anmeldt 28. august 2022
590magnuso
Berlin, Tyskland
En veldig hyggelig opplevelse for familien

Anmeldt 23. juli 2022
W6293WLcarolinen

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

En super opplevelse for både store og små! Barna syntes det var veldig spennende med trollet. Temaet for løypa var godt gjennomført. Dette kan virkelig anbefales som en hyggelig familieaktivitet året rundt!😊

Dato for opplevelse: desember 2021
1  Takk, W6293WLcarolinen
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Anbefaler å dra hit med barn på det sterkeste. Her er det lek og fantasi fra start til slutt ❤️ Vi har vært her flere ganger - store og små elsker denne løypa.

Dato for opplevelse: juli 2022
1  Takk, Daydream800284
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk fin løype med artige detaljer! Anbefaler de med små barn å ta denne spennende løypa! Denne løypa engasjerte hele familien.

Dato for opplevelse: juli 2022
1  Takk, torbenhenriksen