Tomb Rosehage - STENGT

Anmeldt 22. juli 2016
mortenp_norway
Østlandet, Norge

Anmeldt 11. september 2022 via mobile enheter

Fra å være ett samlingspunkt med rose dag hvor det var boder og mye fint å se på bedene til ett hageanlegg i forfall.

Men ett stille og landelig sted for rekreasjon

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, Edgar H
Anmeldt 22. juli 2016 via mobile enheter

Det var en flott rosehage på Tomb i mange år. Var i området, så jeg tenkte det hadde vært gøy å se hvor fine rosene var i år. Stor skuffelse, ingen rosehage der lenger. Hørte fra noen på Galleri Gamle Tomb at rosebuskene var flyttet til et sted på Jeløy ved Moss.

Dato for opplevelse: juli 2016
4  Takk, mortenp_norway