“Ventet 38 min /eller en omgang i fotballkampen på og få servert en øl😱🤬Surrebukker”
Anmeldelse av O'Learys Sarpsborg

O'Learys Sarpsborg
Vurdert som nr. 36 av 94 Restauranter i Sarpsborg kommune
Anmeldt 22. august 2022 via mobile enheter

Ventet 38 min /eller en omgang i fotballkampen på og få servert en øl😱🤬Serveringsdamene gikk forbi bordet 5 ganger i svime🫣

Dato for besøk: august 2022
Takk, Sakkern

Anmeldt 16. mars 2022

Servicen var upåklagelig, maten smakte veldig godt. Vi har ikke noe å klage på, bortsett fra at vi skulle ønske vi visste de hadde milkshake da vi bestilte maten, da hadde vi bestilt det.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Synnøve W
Anmeldt 14. november 2019 via mobile enheter

2 timer for å få mat da det ikke er mye folk i resturanten er ikke innafor! Fikk derimot halv pris på alt vi bestillte.

Dato for besøk: november 2019
Takk, tomtZ5707EP
Anmeldt 2. november 2019

maten inndrefilet okse meget blodig og seig men god smak!
øl meget godt
betjenning elendig grunnet dete
jeg ferdig spist ble spurt noe mere ja
men kom tilbakke da min venn spist ferdig
vil da ha deseren
kom tilbakke om 5 minnuter
ventet en timme gikk i baren eterlyste deser
kjøkkenet stengt ingen deser
min venn fikk skjylden
får han spiste så tregt sa han som serverte
da vi gikk fikk vi en beklagelse fra mannen som serverte ås
men vi spiser aldrig mere her kun øl fotball! lite som mulig!
dete skjede onsdag 30. oktober 2019 ca.20.40
med vennlig hilsen david
ps.har lesse skrive vansker
beklager eventuele skrive feil!

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, David M
Anmeldt 13. februar 2019

Trodde det bare var bare sport det dreide seg om men tok feil. Var ute etter god mat og det fikk vi. Har besøkt denne kjeden på flyplasser, men dette ga lyst til å komme tilbake

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Håvard Ø

Reisende som så på O'Learys Sarpsborg, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Sarpsborg, Sarpsborg kommune

Har du vært i O'Learys Sarpsborg? Del dine erfaringer!