Vi var der i slutten av juli, traff godt med været, så selv om vannet var forfriskende kaldt var... les mer
Det var 21 grader og en god del sol, likevell så kaldt i vannet at jentungen ikke koste seg... les mer
Fin og stor vannpark med masse å gjøre for barn, var veldig greit å besøke og drar gjerne igjen en gang.
Meget morsomt opplevelse for store og små, her finner man virkelig barnet i seg. Her kan du finne noe selv om man har noe form for skrekk eller adrenalin lyst.
Var på partur her med tre små gutter. Koste oss med flott vær men sto for det meste i kø for å ta sklier. Det kan være utfordrende med unger som er rastløse. Maten var som forventet og til forventet pris. Trangt om plassen og helt greie sklier og basseng. Klar for modernisering. Pris litt over gjennomsnittet.
Mange kjekke bassenger (noen av de trenger en rens), sklier og aktiviteter. Pluss for varme boblebad, selvom det godt kunne vært et oppvarmet basseng utenom, for de minste. Prisen er ikke imponerende, men pluss for gratis dag nr2 innenfor en uke, hvis det regner før kl.15. Kunne med fordel fjernet noe av det som ikke er i bruk lenger, så det ikke ser så slitent ut, som tivolibyen f.eks. Pluss for toget som går rundt parken hele dagen, ungene elsker det og det er praktisk. Mye greie sitteplasser, men forferdelig stort minus for den dårlige junkfooden som ikke hadde noen sunne eller vegetariske alternativer eller noe variasjon i det hele tatt, til en ganske intens pris. Alt i alt, kjekt for denne gang, men trenger forbedringer for å bli en gjenganger.
Bø Sommarland har blitt besøkt nesten hver sommer i flere år, men etter årets besøk er vi neimen ikke sikker på om det blir så veldig mange flere. Da jeg skrev en anmeldelse her i 2014 fikk de tre stjerner, nå er de nede på to.
Først: På brosjyren, og i mange kanaler har parken reklamert med sin nyeste rutsjebane "Tryll" i år. Da vi besøkte parken i midten av juli, hadde den fortsatt ikke åpnet og etter som jeg har skjønt er den ikke åpnet nå i starten av august heller. Ingen informasjon, ingen beklagelser, ikke et skilt, ikke en plakat, ikke en setning på nettsiden eller på Facebook. Null. Flaut.
Så til det som fungerer: Mange sklier, rutsjebaner og basseng til både små barn, litt større, ungdommer og voksne. Noe for alle, og det er jo vel og bra. Men det er endeløse køer. Beregn minimum 45 minutter i kø for mange av de populære attraksjonene, så kan du jo dele på tiden du er i parken, trekk fra litt for hvile og mat, så er det ikke mange turene man får tatt på en hel dag. Prisen per tur blir forholdsvis høy!
Surfebølgen virket ikke da vi var der, null stress da våre barn ikke er store nok. Men det var lite trøkk og null flodbølge i Sommarlandelva. Til og med femåringen konkluderte med at i år var var dette veldig kjedelig!
Pluss for at showet eller showene var bedre i år.
Så til kanskje det aller verste: Maten
Eller, det er kanskje snilt å kalle det mat, for ingen i familien klarte å spise det som de kalte pizza. Vi har forsøkt oss på burgere tidligere, men det var som å kaste hundrelappene ut vinduet. Pizza var, om mulig, enda verre.
Er nok ikke lov å skrive pris her, men den kostet altså like mye som på restaurant, nærmere tre hundre enn to hundre. Ikke hadde de ordentlig ost på og de hadde noen champignon fra boks, som smakte som de var fra 80-tallet. Ærlig talt, til den prisen så går det ikke an å servere folk søppel!
Nei, dette var skuffende greier. Anbefalinger til alle: Ta med egen mat, gå langt utenfor sesong, og ring dem på forhånd for å høre om hva som er operativt.
Heisann, vi har også vært skuffet at vi ikke har fått åpnet Tryll, men vi har ikke overtatt sklien ennå. Vi kan dessverre ikke åpne den før leverandøren oppfyller alle kravene, og vi vet at alt er sikkert og på plass. Vi hadde storgledet oss til åpning, og vi oppdaterte facebook siden vår så fort vi viste den ikka var klar til bruk tidlig denne sommer, og at vi skulle si ifra når den eventuelt ble det. Men som du vet, så venter vi på den beskjed ennå...det er en vanskelig situasjon, som (du har helt rett i) er litt flaut, men vi kan bare gjøre det beste ut av det, og håpe at dere som kom til parken koser dere likevel.
Sommeren i år har hatt rekord temperaturer, noe som førte til mange gjester i parken, og der det er folk, så er det køer også. Køing er ikke noe vi kommer unna dessverre, og vi kan bare anbefalle og besøke parken i lavsesongen eller på en sønndag i høysesong.
Når det gjelder maten, så skal det ikke være slik i det helle tatt. Vi skal ta dette videre til catering avdelingen, men det er best om dere sier i fra til når dere er her. Da kan vi prøve å hjelpe dere eller finne en løsning til det.
Vi legger ut på facebooksiden vår om en attraksjon ikke skal være i bruk en dag, så vi anbeffaler å sjekke der, men det er også greit om dere ringer å spørrer.
Ha en fin sommer videre
Mvh. Lex
Masse moro for små og store barn.
Ta med egen mat hvis du vil unngå en økonomisk smell. Prisene er stive.
En annen ting som trekker ned er toalettene. Slitt og dårlig renhold. Vi kom en halv time etter at parken åpnet, men på toalettene så det ikke bra ut. Moralen er spis og tiss hjemme
Heisann, vi går gjennom toalettene flere ganger om dagen, men det blir fort skittent igjen når mange er innom, og mange er innom selv på starten av dagen, men vi kan og skal jobbe med å gå gjennom oftere. Når det gjelder pris, så ligger vi ganske likt med alle andre parker i Norge, men det er fult lov å ta med mat hjemmefra også :)
Det er bra dere koste dere likevel. Ha en fin sommer videre.
Mvh. Lex