Veldig veldig fint sted å være. MASSE gøy for både voksene og barn.. skjønner prisen for voksen... les mer
Vondt å gå barbeint og noen av skliene gjør vondt å ta og noen hadde bæsja i små barn bassenget som... les mer
Det parken hevder på nettsiden sin om smittevern-tiltak stemmer ikke i det hele tatt! Vi hadde holdt oss hjemme i hele sommer, men tok til slutt sjansen på en liten tur til Bø sommarland etter å ha lest på nettsiden deres og fått inntrykk av at de tok denne pandemien såpass på alvor at det ville være trygt å dra dit. Vi leste om alle tiltakene i parken, og tok en vurdering ut i fra det. Dette viste seg å ikke stemme! I parken var det satt opp poster med antibac rundt omkring, men flere av disse var helt tomme. De var tomme fra vi sjekket dem kl. 12.00, og forble tomme helt til vi dro litt før parken stengte. Toalettene, dusjene og servantene (på toalettene og i garderoben), var uhygieniske og skitne hele dagen. Det var urin på gulvet på flere av doene som aldri ble tørket opp, og det var ingen fokus på renhold på disse plassene. Her er det stor gjennomgang av folk, og det er lett å spre smittet når det er såpass uhygienisk og ingen vasker gjennom et helt dagsopphold. Det skremte oss hvor uhygienisk det var her i en slik situasjon! Vi så heller ingen som vasket over eller desinfiserte andre steder i parken, slik det blir anbefalt og vi har sett at de gjør andre steder som i butikker o.l. Det var ingen ansatte som passet på køer eller noe annet, og de ansatte passet ikke på å holde avstand selv heller, verken til gjestene eller hverandre. Det var tette, lange køer overalt, og ingen overholdt reglen om 1 meters avstand. Folk kunne også samle seg i en klynge ved både inngang og utgang til attraksjoner, og gå både inn og ut av samme inn/utgang slik at de kom såpass tett på hverandre at man plutselig var fysisk borti flere på en gang. De ansatte bare stod å så på, de virket helt uinteresserte i smittevernsreglene og i å beskytte/ivareta gjestene sine. Det eneste smittevernet de hadde i parken var noen oppmerkinger på bakken med tape enkelte steder, bl.a i køer, men over disse stod folk tett i tett slik at det ikke blir lagt merke til i det hele tatt. Og så hadde de altså disse antibac-dispenserene, som fort ble tomme og aldri ble kontrollert og fylt på igjen. Det er forferdelig dårlig å skrive noe på nettsidene sine som gir et betryggende inntrykk for å lokke folk til seg, og så viser det seg at dette ikke stemmer og at ingenting blir fulgt opp i praksis! Her betyr tydeligvis pengene mer enn gjestenes helse. Vi hadde mest lyst til å snu og dra hjem igjen, men hadde kjørt langt og betalt mye for det som skulle være sommerens høydepunkt. Vi dro fra parken med en klump i halsen, og har lovet oss selv å ikke komme tilbake, tilliten og inntrykket av parken ble dessverre helt ødelagt. Vi er nå redde for å ha blitt smittet, det føles som om vi har utsatt oss for en stor risiko ved å besøke denne parken nå. Det er helt hårreisende at dette stedet får holde åpent, når det føltes såpass utrygt å være der, vi hadde aldri forventet at det var så ille. Og når andre steder som klarer å ha bedre kontroll og faktisk gjør en innsats må holde stengt! Parken var preget av giddalause ansatte, dårlig organisering og en useriøs holdning til situasjonen vi befinner oss i.
Flott anlegg med sklier som passer for ulike aldersgrupper. Rent og ryddig. Maten er dyr og smaker forferdelig. Ta med niste!!
Ingen i husstanden hadde vært i parken på 30 år, så dette må anses som debut for alle. Dagen ble fin den, spesielt når sola kom fram, men selve parken er ikke spesielt imponerende. Grunnet en kombinasjon av korona og vedlikehold var en god del attraksjoner stengt, og dette var selvfølgelig et litt dårlig utgangspunkt. Likevel var det nok å ta seg til, og ungene på 9 og 13 trivdes veldig godt. Vi opplevde ikke for stor trengsel, og ventetiden var stort sett innenfor. Noe av parken begynner å bli sliten, og serveringen går tregt og er ikke alltid av høy kvalitet. Eksempelvis fikk vi lunken kaffe full av kaffegrut til ikke mindre enn 29 kroner. En dag i Sommarland i OK vær kan anbefales, men vanskelig å gi den mer enn gjennsnittlig skåre.
Beklager, her virker det som man lever eller håper å overleve på gammel «storhet».
Stengte attraksjoner, få serveringssteder med dårlig logistikk, kø og ingenting som ga wow følelse - er det jeg sitter igjen med etter en ellers ok dag.
Her må driverne fornye brukeropplevelsen vesentlig om det skal være bærekraftig.
Parken har endret seg noe siden den åpnet i 1985. Jeg har besøkt den jevnlig siden den gang. Parken er kun for godværsdager dessverre og det blir raskt køer på de mest populære skliene. Vi hadde et greit besøk, men anbefaler å ha med mat isteden for å kjøpe i parken. Den er dyr og typisk «park-mat».
Familie på 5 midt i fellesferien.
Deler av parken var nedstengt iht C19.
Barna hadde en fantastisk dag sjølvom.
Ansatte tilstede rundt om hele parken, godt oppdekt med vakter som opptrådte vennlig og hjelpende.
Litt kø for kjøp av mat og is men heilt innafor.
Maten var heilt ok. Kidsa var ivertfall happy.
Parken tok smittevern på alvor og hadde et greit opplegg for dette.
At de besøkende ga drallen i parken sine føringer bør ikkje gå utvover de som driver.
God tilgang til dusj ved ankomst og avreise.
Alt i alt en kjekk og minnerik dag.
På ønskelista er en liste på heimesidene til parken over alle campingplasser i området.
Ser i etterkant at det var flere mindre cplasser i området som vi ikkje var klar over. Dette hadde bidratt til å enklere besøke parken og området ellers.
Takk for oss Sommarland.
Vi kjem snart tilbake.