Veldig veldig fint sted å være. MASSE gøy for både voksene og barn.. skjønner prisen for voksen... les mer
Vondt å gå barbeint og noen av skliene gjør vondt å ta og noen hadde bæsja i små barn bassenget som... les mer
Denne gangen leide vi oss en cabana og det var en hit blant alle i familien.
Store og små storkoste seg, spesielt i sommerlandselva som alltids er en hit å bade i. Denne gangen leide vi oss en cabana og det skal vi også gjør neste gang vi kommer. Pluss for at dere har plassbegrensinger slik at det blir mindre kø ståing for gjestene
Men eg kan ikkje la være å nevne maten.
Det ble bestillt hamburger til gjengen, og dette var ikke noe særlig å skryte over.
Undertegnende klarte ikke å spise den opp engang.
Overpriset og dårlig smak på maten inkludert kald pommes frites.
Redningen ble toast fra toastbua som falt i smak hos reisefølget da sulten ble for stor.
Gi bedre opplæring til de yngre i matbodene, køene blir for lange og maten blir ofte kald og med dårlig kvalitet (vi fikk en cheeseburger med kald ost-se bilde). Eventuelt flere ansatte så bestilling går kjappere.
En dag i parken med en 4 åring og ei på 1 år. Parken er som noen skriver ikke ny, men vi oppfattet parken som i grei stand og det var rent og ryddig. Det var 18 grader i lufta noe som var i kaldeste laget da barna frøys. Det var god kapasitet og ingen kø. Mange kiosker åpne og det var kun få minutter kø på de mest populære attraksjonene. Det er 6 og 10 års grense på de fleste skliene noe 4 åringen syntes var veldig urettferdig, men det er forståelig at de må ha aldersgrenser. Det var ingen såpe i dusjene noe det burde vært.
Storhetstiden er forbi.. Mye slitent og slitt. Sønn på 10 år fikk brannsår i baken etter å ha forsøkt skli ned Supersurf, måtte plukke blå plastbiter av han. Måtte dra oss bort med armkraft for å komme oss ut av Halfpipen. Hadde virkelig gjort seg med mer vann i skliene. Ser ut som ungdommene kjeder seg på sommerjobben sin. Dette var utrolig skuffende!
Bra vannland med varierte aktiviteter og god kvalitet. Fungerer også på en regndag. Den femte stjerna får vannlandet for trivelig betjening.
Utslitt sted som har forfalt , står ikke I stil med bildene på nettsiden. Mye var stengt av attraksjoner for de små. Møkkete, ekkelt , lite hyggelig å være der. Bortkastet.