Supert aktivitetsanlegg, men veldig dårlig mat og service i kioskene/matstedene. Trekker ned at det koster med parkering og garderobeskap
Veldig veldig fint sted å være. MASSE gøy for både voksene og barn.. skjønner prisen for voksen, noe usikker på prisen for barn mellom 80-140. 449kr for barn og barn på 80-90 cm kan ikke skli en eneste sklie, utenom de som tilhører basseng .. opplevde også at jenta på 150 var for høy for noen av barneskliene som hadde passet henne perfekt !!
Opplevde også at vaktene plystrer på folk for ingenting, ikke lov å bade med solbriller!?!?! Det gir dårlig stemning når badevaktene ikke tillater noe. Når man spurte om begrunnelse var det ingen svar å få!
Vondt å gå barbeint og noen av skliene gjør vondt å ta og noen hadde bæsja i små barn bassenget som sirkulerer i boble badet. Magasuget gjorde vondt i ryggen. Har bare dårlige arbeidere som forsatt er barn med sommerjobb som skroller på telefonen. Umulig å få mat uten kaos.
Børger’n var direkte uappetittlig, svært møkkete. Benken der vi bestilte mat var tilgriset av chips, brus og grillkrydder. Selvbetjeningsdisken for ketchup, servietter, grillkrydder etc var møkkete. Det var tomt for ketchup og servietter, og vi ble bedt å gå til en annen kiosk som «ligger på andre siden av parken» og hente selv. Vi tenkte å kjøpe is ved Sommarlandelva, men lot det være pga mye søl med is. Vi endte med å kjøpe pinneis i butikken.
Forvirrende køsystem i iskiosken i Vannland.
Veldig mange kule sklier, bra show, masse folk men bare 2-3 min.kø. Når vi kom kl. 11 var det mange ting som ikke var åpnet pga.at de manglet folk. Mange steder var det veldig mange unge ansatte som fulgte veldig lite med, i tillegg til at de hadde liten fokus på kundeservice. I et så stort badeland bør ha mer drevne folk. Flere steder stod de ansatte og prater sammen og fulgte lite med.. Vi var i dyreparken i Kristiansand nylig, og der var det det service terningkast 6.
Var der torsdag 18.juli og det var veldig fint vær. Men fy flate å mye folk! Skulle aldri vært lov. Var sild i tønne og badevaktene fikk med seg minimalt. Fokuset Var mest på om du badet med solbriller istedenfor den guttungen som tok kvelertak på kompisen som fikk panikk i bassenget(små barn). Var lange køer overalt. Har ikke opplevd så mye folk i parken før de siste årene. Men nå virker det som billettsalget er ubegrenset. Skikkelig skuffa da det var laaange køer over alt, utsolgt for ting osv. Kom inn på siste parkeringa bak parken, som også var stappa. De snakka om ny rekord folk i badeland. Men er nok siste gang for vår del vi drar i fellesferien om de skal fortsette å slippe inn så mange. Kan umulig få renset vannet godt nok eller holde på sikkerheten.det var også tydelig