Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Kjempeflott plass.
Mange flotte gamle bygninger, og veldig flotte omgivelser.
Servering av rømmegrøt, spekemat og sveler.
Meget god mat og hyggelig betjening.
Også anledning til kjøp av flotte håndlagd ting.
En plass som kan anbefales.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, 322arildg
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Vakker plass med hyggelig vertskap! Flott turterreng og fiskemuligheter. Vi hadde et innholdsrikt døgn på gjestegarden med utsøkte måltider med kortreist mat. Prisen er også mer enn overkommelig Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2018
3  Takk, 1212Annak
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Det var kjempegod mat og hyggelig vertskap som tok oss godt imot vi bodde i et stabbur ovenfor <røykstoga> der var det komfortable senger stille og rolig uten en riksvei som dundrer forbi så min opplevelse på kvipt var helt fantastisk

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Ivar J
Anmeldt 29. oktober 2017 via mobile enheter

Vi var 10 venner (par og single) som tilbragte et døgn på Kvipt. Turterrenget er flott og det er mange turmuligheter i området. Vi fikk en utsøkt tre retters middag med kortreiste råvarer og spesielt bør Kvipt snapsen ( lokal laget urtesnaps) til den fantastiske forretten nevnes. Hyggelig vertskap som delte av seg selv med spennende historier om plassen. På grunn av en misforståelse ble vi litt overrasket når 8 av oss ble plassert i en hytte ( Kviptplass) 1,5 km vekk fra gjestegården, og 2 ble boende på buret. Men alt ordnet seg og tiltross for at vi ikke bodde sammen alle sammen ble det et minnerikt døgn og vi vil anbefale plassen til andre. Litt greit å vite at det er kun en dobbeltseng, og resten enkeltsenger fordelt på fire soverom på Kviptplass.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, annecathrinet
Anmeldt 16. juli 2016 via mobile enheter

Tok ein kjøretur og la den opp te Kvipt, har vært her tidlegare men det er alltid ein fin tur opp her. Det blir servert spekemat ,eggerøre med brød og smør som lunsj + nystekte sveler med syltetøy og rjome. Det som er spesielt her er stillheten ,ryddigheten, mottakelsen og at det er ein nydeleg sammensetning av gamle bygningar. Det som er mest trist er at vegen opp er delvis dårleg, men vel oppe så gløymer ein det og bare nyter plassen

Dato for oppholdet: juli 2016
1  Takk, Kai T