Kjempe koselig sted i gamle omgivelser! Nydelig mat og raskt levert
Stedet for å slappe helt av....
Kjempe koselig sted i gamle omgivelser! Nydelig mat og raskt levert
Stedet for å slappe helt av....
Trivelig og rolig sted med hyggelig betjening. Maten smakte fortreffelig ( burger med gode potetfries)
Sen lunsj i vakre omgivelser ute i hagen. Fantastisk god hjemmelaget burger og nydelig tilberedt laks. Vi kommer veldig gjerne igjen.
Og her er et eldorado for små barn med lekeapparater og annet.
Spiseriet ligger i tilknytning til, og er endel av Øvre Verket på Ulefoss. Her serveres middag og andre velsmakende måltider. Hyggelig betjening og koselige omgivelser.
Var her med familie. Spiste kylling grillspyd, andre spiste fisk(lange). Alle veldig fornøyde med måltidet!
Hva forventer man når man svinger innom et sted som dette langs veien - vi forventer i alle fall noe helt annet enn det vi fikk når vi bestilte hamburger. Her fikk vi hjemmelaget potetfries, hjemmelaget burger (virket i alle fall som det), varmet godt brød og en spicy chillidressing. Dette bar rett og slett en bra lunch...