Øvre Verket Håndverkstun
Kafebesøk

Anmeldt 17. juli 2020
Cadiha
Lillehammer, Norge
"Viktig minnesmerke over arbeiderhistorie"

Anmeldt 9. juli 2018
sigfred2014
Skien kommune, Norge

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig sted! Mat&opplevelser, overraskende bonus på cafebesøk med gratis museum. Ikke så spennende for 14-åringer men absolutt artig for mindre barn med åpent museum, lekeplass og koselig hage med uteservering.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Cadiha
Anmeldt 9. juli 2018

Dette er en samling arbeiderboliger med autentisk innhold slik det var den gangen arbeidsgiveren (Cappelen) eide alt. Her kan publikum gå ut og inn i de forskjellige boligene og sette seg inn i levesett og levevilkår fra gamle dager. Det er også muligheter for kjøp av varer fra lokale kunstnere. Det arrangeres også underholdning av div. slag enkelt dager. Alt i alt er denne lille "husklyngen" vel verdt et besøk.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, sigfred2014
Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Flott kombinasjon med kultur, historie samt marked i flotte omgivelser. Flott vær. Her var det marked fra lokale boder. Her kunne man handle blomster, hjemmelagede såper og flott håndverk.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, 894hannes
Anmeldt 2. juli 2016

Vi kom tilfeldigvis forbi med båt under Øvre Verket-dagene, så vi fikk med oss en tilstelning med både salgsboder og trekkspillkonsert. I tillegg var det de faste utstillingene i de små galleriene. Mye fin kunst. Jeg kjøpte et anheng laget av stein fra Øyfjell og veskesokker fra lokalbefolkningen. I tillegg var et et forbausende stort antikvariat, Nome antikvariat i et av de gamle arbeiderboligene. Det var bøker i to etasjer, godt sortert og stort utvalg. Jeg kjøpte en bok om Telemarkskanalen og Om a Skrive av Stephen King. Vi kjøpte også lokalprodusert honning, som var en blanding av lynghonning og blomsterhonning. 65 kr for 500 gram.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, whynoslo