Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Øvre Verket Håndverkstun
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kafebesøk

Nydelig sted! Mat&opplevelser, overraskende bonus på cafebesøk med gratis museum. Ikke så spennende... les mer

Anmeldt 17. juli 2020
Cadiha
,
Lillehammer, Norge
via mobile enheter
"Viktig minnesmerke over arbeiderhistorie"

Dette er en samling arbeiderboliger med autentisk innhold slik det var den gangen arbeidsgiveren... les mer

Anmeldt 9. juli 2018
sigfred2014
,
Skien kommune, Norge
Les alle 7 anmeldelsene
  
Anmeldelser (7)
Filtrer anmeldelser
7 resultater
Vurdering fra reisende
1
6
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
1
6
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 7 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig sted! Mat&opplevelser, overraskende bonus på cafebesøk med gratis museum. Ikke så spennende for 14-åringer men absolutt artig for mindre barn med åpent museum, lekeplass og koselig hage med uteservering.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Cadiha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018

Dette er en samling arbeiderboliger med autentisk innhold slik det var den gangen arbeidsgiveren (Cappelen) eide alt. Her kan publikum gå ut og inn i de forskjellige boligene og sette seg inn i levesett og levevilkår fra gamle dager. Det er også muligheter for kjøp av varer fra lokale kunstnere. Det arrangeres også underholdning av div. slag enkelt dager. Alt i alt er denne lille "husklyngen" vel verdt et besøk.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, sigfred2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Flott kombinasjon med kultur, historie samt marked i flotte omgivelser. Flott vær. Her var det marked fra lokale boder. Her kunne man handle blomster, hjemmelagede såper og flott håndverk.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2016

Vi kom tilfeldigvis forbi med båt under Øvre Verket-dagene, så vi fikk med oss en tilstelning med både salgsboder og trekkspillkonsert. I tillegg var det de faste utstillingene i de små galleriene. Mye fin kunst. Jeg kjøpte et anheng laget av stein fra Øyfjell og veskesokker fra lokalbefolkningen. I tillegg var et et forbausende stort antikvariat, Nome antikvariat i et av de gamle arbeiderboligene. Det var bøker i to etasjer, godt sortert og stort utvalg. Jeg kjøpte en bok om Telemarkskanalen og Om a Skrive av Stephen King. Vi kjøpte også lokalprodusert honning, som var en blanding av lynghonning og blomsterhonning. 65 kr for 500 gram.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, whynoslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2016 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for opplevelse: juni 2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser