“Eksklusiv og nydelig mat! ”
Anmeldelse av Solvika Restaurant

Solvika Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Siljan
Anmeldt 3. mars 2024 via mobile enheter

Her får man gourmetmat av høy kvalitet. Vel verd et besøk. Anbefales🫶spiste lammeskank, helt nyyydelig.
Personal og service var uten sidestykke.
Anbefales sterkt.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, jorunnj234

Anmeldt 30. juli 2023

Vi ble fristet av skiltet med søndagsmiddag med dessert o kaffe til kr. 239,- pr. Person
Vi ble prestert menyen med tre alternativer muntlig. Vi valgte kjøttkaker m ertestuing. Vi ble kjempe skuffet når vi oopdaget at dette var oppvarmet Fjordland o en liten kule jordbær is med en kaffekopp som skummet. Eieren var ikke tilgjengelig o vi følte at vi ikke kunne klage på maten. Trodde ikke at dette var lovlig?? Styr unna!!!

Dato for besøk: juli 2023
    • Atmosfære
Takk, Britt D
Anmeldt 21. september 2021 via mobile enheter

Vi var to par som besøkte stedet, jeg gjorde forespørsel per elefon, og bestillte via nettet.
Vi hadde studert menyen på nettet, og funnet. Våre favoritter som vi gledet oss til.
Ved ankomst fikk vi vite at de kun serverte «dagens», som var enten torsk eller hjort.
Ei av oss bestilte torsk, og var godt fornøyd. Resten bestilte hjort. Min hjort var pent dandert, og hadde gode smaker, men var svakt overstekt, og det ble myyye tygging.
Det var to valg på desserten, is og Creme Brulee. Klokken var ca 1730, og de hadde kun to Creme Bruleer, så her var det heller ikke mye valg. Jeg var heldig (fordi jeg hadde fødselsdag) og fikk Brulee. Den var god.
Servicen var meget hyggelig, og lokalene var smakfulle. Vi planlegger å komme tilbake, men da vil vi ha et valg fra menyen.
Solvika har definitivt hevet seg på alle måter, men noe kan fortsatt forbedres.

Dato for besøk: september 2021
3  Takk, 822perv
Anmeldt 11. mars 2024

Dato for besøk: juni 2023
    • Atmosfære

Har du vært i Solvika Restaurant? Del dine erfaringer!