3-4 km å gå fra fergen på grunn av lav vannstand ga oss en fin start på et kort opphold (vi ble tilbudt transport med bil). Vi var heller ikke veldig heldige med været, men de har gode muligheter for å tørke klær og da er ikke været så viktig.
Mogen fremhever maten som spesiell og våre forventninger var derfor høye. Vi var der en fredag kveld hvor det ble påpekt at det ble servert en lørdagsmeny under en god presentasjon av maten før servering. Med høye forventninger ble vi nok noe skuffet. Forretten - potet og purresuppe - smakte lite og var intetsigende. Hovedretten var en lammeknoke på rotmos og var rett og slett nydelig. Desserten var helt grei panne cotta, men den var også relativt smakløs. Frokosten var en opptur! Mye hjemmelaget og godt pålegg som sylte, skinke, eplemos, appelsinmarmelade og diverse syltetøy - alt veldig godt.
Turisthytta i seg selv koselig og med fine dusj/toalettrom. Sengene er korte, spesielt for en kar på over 1,90.
Har bare gode ord å si om betjeningen som alle var veldig hyggelige og oppmerksomme.