Koslig plass med nydelig treretters middag. Frokostfat med det du kan ønske deg. Korona på alvor så gjestene kan være trygge. Fantastisk bakverk på bakeriet. Fin tur til demningen i ruskevær. Mye snø enda i fjellet. Anbefales på det varmeste.
Spør 143mettef om Haukeliseter Fjellstue
Takk, 143mettef
Ligger fint til ved vatnet og er et naturlig stoppested. Hadde de beste bollene på bakeriet der, servert av en utrolig hyggelig jente. Er også restaurant der, romutleie og drives av Stavanger Turistforening. Gode parkeringsmuligheter, flott utgangspunkt for turer, de drev visstnok også med utleie av kajakk
Spør BearTrondheim om Haukeliseter Fjellstue
2 Takk, BearTrondheim
Ble hyggelig mottatt da vi ankom fredag og fikk tildelt hvert vårt fjellrom med helt grei standard. Deilig frokost, og matpakke ble laget til fjellturen. Flott beliggenhet midt i smørøyet av turstier - litt vått, men flott! Nydelig 3-retters middag med vinpakke på lørdagen. Kan absolutt anbefales!
Dato for oppholdet: september 2019
Spør 867ingerh om Haukeliseter Fjellstue
Takk, 867ingerh
Hadde bestilt suite og forventet noe spesielt på fjellet. Kjente stedet fra før for hyggelige rom og godt kjøkken. Denne gangen ble vi ganske skuffet. Ordinært bad med mange små feil og skittent tannglass som var plastkopper. Rommet og spesielt møbler var meget slitt og lite koselig. Ikke direkte dårlig, men karakteren på gjennomsnitt var "snill" denne gangen. Vi hadde gledet oss til god middag med fjellørret, men den var lunken - ikke skikkelig varm. Her er det stort forbedringspotensial. Er usikker på om vi gidder å prøve stedet igjen.
Romtips: Bestill nyoppusset fjellrom.
Dato for oppholdet: august 2019
Verdi
Rom
Service
Spør frikkinorway om Haukeliseter Fjellstue
Takk, frikkinorway
Haukeliseter, Informasjonssjef på Haukeliseter Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2019
Hei, Beklager at du hadde en dårlig opplevelse når du overnattet på Haukeliseter. Vi vil ta dette videre og se hvordan vi kan bli bedre på rutinene og gi dere en bedre opplevelse neste gang. Det er slike tilbakemeldinger som gjør at vi har mulighet å bli bedre.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.