Anne L
23.8 km fra Haukeliseter Fjellstue
Se flere hoteller i Vinje
2025 av 131 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vi var på gjennomreise og spiste middag her. Min mann og våre barn spiste cheeseburger med pommes frites og jeg gikk for kjøttkake buffeten. 165 kr for buffet inkludert saft . Fantastisk god mat og flott utsikt.
Anbefales !

1  Takk, Miss-Solberg
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne og et barn på 7 år som overnattet. Spiste middag og frokost før vi dro dagen etter. Overnattet i et hyggelig stabbur med fire senger. Middagen var veldig god, det samme var frokosten. Godt utvalg med et fantastisk brød til. Perfekt sted å stoppe langs veien. Stort pluss for ladestasjoner.

Takk, Mrekran
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi leste en tidligere anmeldelse fra motor at dette stedet var verdt et besøk! Dette fordi maten som serveres er hjemmelaget! Med to ungdommer i familien, falt bufféen i smak hvor de kunne velge mellom tomatsuppe, rømmegrøt eller kjøttkaker med ertestuing!
Kjøttkakene bar preg av å være medisterkaker, derfor ble de ikke like godt likt av alle! Kanskje de heller burde kalles medisterkaker?
Tomatsuppa og rømmegrøten derimot bar virkelig preg av å være hjemmelaget, veldig godt!
Det fulgte også med deilig brød og rød saft til bufféen!
I tillegg ble det bestilt reinskavgryte. Denne var veldig god men var en veldig liten porsjon. Trengs å krydres!
Vegetarsalaten med blant annet chevré fra Haukeli var en meget stor porsjon og smakte helt fortreffelig! Kan anbefales på det sterkeste!

Takk, F5641PYmonicab
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Koslig plass med nydelig treretters middag. Frokostfat med det du kan ønske deg. Korona på alvor så gjestene kan være trygge. Fantastisk bakverk på bakeriet. Fin tur til demningen i ruskevær. Mye snø enda i fjellet. Anbefales på det varmeste.

Takk, 143mettef
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Super service og location!

Et flott utgangspunkt for små og store utflukter.
God mat, både middag og frokost - hjemmebakt brød er aldri feil :-)

Smittevernsregler blir overholdt, ingen fare å være her.

Takk, TURteldue