Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
trond116
Kongsberg, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 11. juli 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Agoda.com
1.0 km fra Groven Camping & Hyttegrend
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 628
  • Priceline
30.5 km fra Groven Camping & Hyttegrend
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
9.9 km fra Groven Camping & Hyttegrend
Peisestue
kr 1 852
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
40.2 km fra Groven Camping & Hyttegrend
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
    16.3 km fra Groven Camping & Hyttegrend
    Fantastiske #haukelifjellgjestehus
      39.3 km fra Groven Camping & Hyttegrend
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
        54.2 km fra Groven Camping & Hyttegrend
        Gratis Wi-Fi
        Restaurant
        Bli belønnet med One Key
        • Hotels.com
        • ZenHotels.com
          kr 2 537
        • Vio.com
        14.2 km fra Groven Camping & Hyttegrend
        Gratis parkering
        Ved stranden
        • Agoda.com
        29.8 km fra Groven Camping & Hyttegrend
          Se flere hoteller i Vinje
          Anmeldelser (37)
          Filtrer anmeldelser
          37 resultater
          Vurdering fra reisende
          26
          11
          0
          0
          0
          Type reisende
          Tidsperiode
          SpråkAlle språk
          Flere språk
          Vurdering fra reisende
          26
          11
          0
          0
          0
          Se hva reisende sier:
          Valgte filtre
          Filtrer
          Oppdaterer listen ...
          712 av 37 anmeldelser
          Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

          Deilig med ved utfor døra så vi kunne fyre i oven. Litt lite lys i gangen, ble mørkt utfor badet. Hadde vært flott om badene fikk seg en makeover men absolutt brukande og god valuta for pengene. Fint område og kjekke lekeplasser og kort vei til butikk. Har bodd her før men var da litt skuffa over røyklukt i hytte og tekstiler. Dette året fikk vi samme hytte og den var helt luktfri, veldig bra at det var ordnet. Dumt at folk ikke respekterer at det ikke er lov å røyke i hyttene så neste mann kan få en dårlig opplevelse.

          Dato for oppholdet: september 2018
          Reisetype: Reiste med familie
          Takk, T257
          Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
          Anmeldt 12. september 2018

          Som vi pleier stoppet vi opp på Groven camping. Et utmerket utgangspunkt for treff i Vinje. Koselig hytte i kjent tømra stil, med tradisjonelt klaffebord. Rent og godt tilrettelagt sanitæranlegg. Vi liker oss her! Kommer gjerne igjen, og anbefaler stedet til andre.

          Dato for oppholdet: september 2018
          Reisetype: Reiste som et par
          Takk, kajas973
          Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
          Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

          Veldig koselig og kjekk camping, hvor ungene er"hjemme" I løpet av 5 minutter
          Geiter, supert uteområde og bading
          Stort pluss for rene, flotte og nye toalett /dusjer og ikke minst et utrolig serviceminded og hyggelig personale 👍😉

          Dato for oppholdet: juli 2017
          Reisetype: Reiste med familie
          Takk, 456linel
          Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
          Anmeldt 28. april 2017 via mobile enheter

          Flotte hytter og trivelig betjening. Koselige hytter med åpen peis, masse ved og go varme. Anbefales. Kommer nok til og leie her igjen skal jeg til området. Hyggelige priser var det å. Sentralt, lett og finne

          Dato for oppholdet: april 2017
          Reisetype: Reiste med familie
          1  Takk, lockoutkbclub
          Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
          Anmeldt 26. januar 2017

          En veldig fin campingplass med helt greie priser. Vi leide plass til telt og bil og kunne omtrent velge fritt hvor vi ville slå oss til. Fine plasser til å slå opp telt. Bra dusj- og toalettmuligheter. Det er også en liten kiosk i resepsjonen. Ellers er det noen butikker rett i nærheten.

          Dato for oppholdet: juli 2016
          • Reisetype: Reiste som et par
            • Rom
            • Renslighet
            • Service
          Takk, Simsim7
          Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
          Vis flere anmeldelser