Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (36)
Filtrer anmeldelser
36 resultater
Vurdering fra reisende
24
11
0
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
24
11
0
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 36 anmeldelser
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Deilig med ved utfor døra så vi kunne fyre i oven. Litt lite lys i gangen, ble mørkt utfor badet. Hadde vært flott om badene fikk seg en makeover men absolutt brukande og god valuta for pengene. Fint område og kjekke lekeplasser og kort vei til butikk. Har bodd her før men var da litt skuffa over røyklukt i hytte og tekstiler. Dette året fikk vi samme hytte og den var helt luktfri, veldig bra at det var ordnet. Dumt at folk ikke respekterer at det ikke er lov å røyke i hyttene så neste mann kan få en dårlig opplevelse.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, T257
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018

Som vi pleier stoppet vi opp på Groven camping. Et utmerket utgangspunkt for treff i Vinje. Koselig hytte i kjent tømra stil, med tradisjonelt klaffebord. Rent og godt tilrettelagt sanitæranlegg. Vi liker oss her! Kommer gjerne igjen, og anbefaler stedet til andre.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kajas973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Veldig koselig og kjekk camping, hvor ungene er"hjemme" I løpet av 5 minutter
Geiter, supert uteområde og bading
Stort pluss for rene, flotte og nye toalett /dusjer og ikke minst et utrolig serviceminded og hyggelig personale

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 456linel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2017 via mobile enheter

Flotte hytter og trivelig betjening. Koselige hytter med åpen peis, masse ved og go varme. Anbefales. Kommer nok til og leie her igjen skal jeg til området. Hyggelige priser var det å. Sentralt, lett og finne

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, lockoutkbclub
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2017

En veldig fin campingplass med helt greie priser. Vi leide plass til telt og bil og kunne omtrent velge fritt hvor vi ville slå oss til. Fine plasser til å slå opp telt. Bra dusj- og toalettmuligheter. Det er også en liten kiosk i resepsjonen. Ellers er det noen butikker rett i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Simsim7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser