Trivelig plass med flott uteområde. Stille og rolig rundt hytta vi leide. Mulighet også for å bestille ferske rundstykker til frokost. Kort vei ned til en runde rundt Ormtjønn. Denne plassen kan anbefales.
- Gratis parkering
- Strand
Veldig fornøyd med service og hytten. Vi leide hytte nr 5 og var dropin gjester. En av de koseligte hyttene på ferien så langt, romslige til gode priser. Anbefaler på det varmeste. Det regnet under vårt opphold så vi fikk ikke benyttet fasilitetene- men det er lekeplass, et vann å bade i som ligger idyllisk til. Verd å ta turen innom. Ekstra poeng for god renhold i hyttene i disse tider:)
Tre venninner på overnatting i hytte...strålende service, hyggelig betjening, fine fasiliteter. God pizza og full kontroll på koronatiltak. Og egen badedam 😊 Vi var strålende fornøyde, tusen takk for oss!
En plass jeg har sett flere ganger , men aldri besøkt. Denne gangen passet det bra med stopp her. En flott campingplass! Her har driver gjort det veldig fint! Hyggelig mottagelse og blide fjes! Alle fasiliteter tilgjengelig og kort avstand til Åmot sentrum. Anbefales !
Deilig med ved utfor døra så vi kunne fyre i oven. Litt lite lys i gangen, ble mørkt utfor badet. Hadde vært flott om badene fikk seg en makeover men absolutt brukande og god valuta for pengene. Fint område og kjekke lekeplasser og kort vei til butikk. Har bodd her før men var da litt skuffa over røyklukt i hytte og tekstiler. Dette året fikk vi samme hytte og den var helt luktfri, veldig bra at det var ordnet. Dumt at folk ikke respekterer at det ikke er lov å røyke i hyttene så neste mann kan få en dårlig opplevelse.
Som vi pleier stoppet vi opp på Groven camping. Et utmerket utgangspunkt for treff i Vinje. Koselig hytte i kjent tømra stil, med tradisjonelt klaffebord. Rent og godt tilrettelagt sanitæranlegg. Vi liker oss her! Kommer gjerne igjen, og anbefaler stedet til andre.