“Smakfulle flotte retter, god service, og effektiv servering.”
Anmeldelse av Restaurant La Luna

Restaurant La Luna
Vurdert som nr. 2 av 37 Restauranter i Benijofar
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Dette er en plass vi vil anbefale at du reserverer bord, og vi forstår godt hvorfor det er så populært her. Vi spiste taco og flamberte hvitløksreker. Begge rettene var supergode. Til hovedrett hadde vi laks og biff. Også kjempegodt. Til sist avsluttet vi måltidet med ostekake og brownies med is. Nam!

Takk, TrineLiseK

Anmeldt 5. oktober 2021

Aldri opplevd så frekke og stressa servitører! utroligdårlig service og sjefen selv var ikke særlig hyggelig! Kommer aldri til å komme hit igjen

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, uhyggeligm
Anmeldt 11. desember 2019 via mobile enheter

Lokalene var utrivelige og mørke. Vi spiste indrefilet med fløtegratinerte poteter. Maten var under middels og dyr. Anbefales ikke!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Hanna V
Anmeldt 3. november 2019 via mobile enheter

Maten på det jevne men prisen for 3-retter OK. Så til de som vil ha et OK måltid til lav pris er dette plassen. Gir litt lav poengscore da service ikke var noe spesiell og man satt trangt. Likte egentlig ikke plassen. Betalte 5-6 euro mer for 3-retters meny litt lengre ned i gata og fikk nydelig mat, bedre vin, meget god service og egenprodusert dessert.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, stigoo59
Anmeldt 1. april 2019

Vi spiste "el menu del dia". Ble positivt overrasket over hvor bra det var til en svært gunstig pris.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Lizyasa

Reisende som så på Restaurant La Luna, så også på

Rojales, Costa Blanca
Benijofar, Alicante (provins)

Benijofar, Alicante (provins)
San Miguel de Salinas, Costa Blanca

Har du vært i Restaurant La Luna? Del dine erfaringer!