Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En herlig Indisk resturant”
Anmeldelse av Taj Mahal

Taj Mahal
Vurdert som nr. 7 av 31 Restauranter i Benijofar
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 16
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Nok engang besøker vi Taj Mahal i Benijofar. Hær har vi vært mange ganger tidligere så vi viste vi ville få en fin opplevelse. Maten er variert og alle kan finne noe de liker her. Fra kjempe sterk mat til mild og fin. Kyllinge, kongereker eller biff - rettene smaker utmerket. Stedet kan virkelig anbefales med en fin og rolig atmosfære.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 264bj_rnb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (274)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 274 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Alltid koselig atmosfære, god mat og service. Godt utvalg av mat i alle varianter. Flotte nye lokaler.
Ute områdene er blitt flotte. De står til maten.
Gode Indiske retter smakfulle og deilig mat.

Stedet kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 264bj_rnb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Alltid koselig atmosfære, god mat og service. Godt utvalg av mat i alle varianter. Flotte nye lokaler

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 264bj_rnb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Dette er en av våre faste restauranter i området, og leverer alltid god mat til god pris.
Lokalene er nå nyoppusset, hvilket gjør det litt bedre atmosfære.
De har alt fra milde indiske retter til relativt sterke indiske retter.
Vinkart er begrenset, stort sett rødt eller hvitt.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, sigurdv2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2018 via mobile enheter

Vi valgte ulike rettar. Både ho som ville ha mildt og han som ville ha sterkt blei tilfredstilt. Det blei vi andre òg.
God service!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Aud Venke Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taj Mahal, så også på

Benijofar, Alicante (provins)
Ciudad Quesada, Alicante (provins)
 
Rojales, Costa Blanca
Ciudad Quesada, Alicante (provins)
 

Har du vært i Taj Mahal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din