Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og god service”
Anmeldelse av The American Diner

The American Diner
Vurdert som nr. 5 av 35 Restauranter i Benijofar
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 17
Kjøkken: Amerikansk, Steakhouse
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Vi har vært her flere ganger, og stedet har alltid levert god mat. Service er også bra, med imøtekommende og vanligvis kjappe servitører.
Typisk god amerikansk atmosfære og mat, med passe store porsjoner som man blir godt mett av. De fleste klarer ikke spise alt:-). De ordner doggy bag for de som ønsker. Også mulighet for barnemeny og salater.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, sigurdv2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
598haze, Public Relations Manager på The American Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. januar 2020
Google-oversetting

Hello sigurdv2016

This was an amazing review and I´m very sorry I had forgotten to reply. I thought I was up to date.

We were delighted to hear that you like everything about your visit to us.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (812)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 812 anmeldelser

Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Spareribs løkringer, ekte burgere og fries - coleslaw, hot dogs og lasagne - alt får du på denne dineren. Amerikansk stemning fra 50 årene passer ikke helt i varme Spania men trivelig er det. Med hyggelig betjening blir dette faktisk en "Må gjøres" når man er i området.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
598haze, Owner på The American Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018
Google-oversetting

Sparerib's onion rings, real burgers and fries - coleslaw, hot dogs and lasagna - all you get at this diner. American mood from the age of 50 does not quite fit in hot Spain but it is pleasant. With pleasant operation, this is actually a "must be done" when in the area.

Hello Roy50srg

Many thanks for your fantastic review of Route 66 in Benimar and your recommendation to others.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Maten er ok, men det tar alt for lang tid. Vi har vært her 2 ganger. 1 for middag og 1 for lunsj. Middag satt vi og ventet over 1 time, 30 på mat!! Og til lunsj over 40 min, for en sandwich! Det var ikke en gang så mye folk. Finnes altfor mange restauranter, me både mer folk, mindre tid og bedre mat. Aldri her igjen

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Mars j
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
598haze, Owner på The American Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2018
Google-oversetting

Hello Mars j

This is how your review, in Norweign, translates........

The food is ok, but it takes too long. We have been here 2 times. 1 for dinner and 1 for lunch. Dinner we sat waiting for 1 hour, 30 on food !! And for lunch over 40 min, for a sandwich! There were not once so many people. There are too many restaurants, me both more people, less time and better food. Never again here

I am disappointed that you were not happy on both occasions and I sincerely apologise for your severe upset.

To be honest no one recalls any problems on that day so I´m not sure if you made your complaint know to the servers so they could make amends. We have also been short staffed in the kitchen so when people arrive in mass, without booking a table it can throw the kitchen out and cause delays.

I do know that no one has ever waited 1 and a half hours for their food.

In July and August we serve in excess of of 300 people per day so if many customers arrive at the same time there will normally be a wait.

All our food, even in the summer is cooked freshly to order so takes longer because we don´t cut any corners.

I do hope you will give us another try, book a table, and we will hopefully give you first class service and food.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2018

Vi hart vært her en rekke ganger. Mange burgere å velge mellom og alltid gode. Greit tilbehør også. I tillegg til hamburgere har dette stedet en rekke andre retter.

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, trondo685
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2017

Vi valgte The Kansas City burger med chunky chips. Litt coleslaw og salat følger med. God smak på alt. Du kan velge mellom en rekke varianter av burgere med forskjellige sauser og ost.

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, trondo685
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
598haze, Owner på The American Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2017
Google-oversetting

Hello Trond
Many thanks for your lovely review of your experience at Route 66. We are all delighted that you really enjoyed your meals and hope you come back soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The American Diner, så også på

Jacarilla, Alicante (provins)
 
Benijofar, Alicante (provins)
Benijofar, Alicante (provins)
 

Har du vært i The American Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.