Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (65)
Filtrer anmeldelser
65 resultater
Vurdering fra reisende
19
26
17
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
19
26
17
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 65 anmeldelser
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

Dette er en av de bedre campingene jeg har vært på. Jeg fikk hytte nr 9, og det viste seg at den hytta i tillegg til nr 6 har enkeltsenger i stede for køyesenger. Jeg sov så utrolig godt. Toalettene var også rene til enhver tid. Så hit kommer jeg gjerne igjen

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, Sølvi A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Ligger fint til ved Altaelva. Vi besøkte campingen med campingvogn. Greie oppstillingsplasser med strøm.
Rene toalett. Da vi var der foregikk det vegarbeid ved campingen. Litt forstyrrende, men til vanlig er nok dette en mer rolig plass.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MaritaHavaasOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Vi leide et rom med felles dusj og kjøkken. Alt var rent, godt vedlikeholdt og særdeles godt utstyrt. Her er det folk som vet hvordan en camping skal drives, slik at folk trives. Høyt anbefalt. Altas to store severdigheter Helleristningene og Nordlyskatedralen er kun en kort kjøretur unna

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, merethec2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2018 via mobile enheter

Hyggelige og gjestfrie eiere. Et godt utstyrt kjøkken med rene Toaletter og dusj. Campingplassen er ryddig og pen. Dette vil jeg anbefale på det sterkeste. Prisen er også hyggelig. Velkommen til denne plassen!

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Murddock
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2017

Flott campingplass og fin hytte med det man trenger. Stille og rolig på kvelden. Etter vår vurdering den triveligste campingplassen av de tre som ligger der. Vi leide hytte men det så også greit ut for de med campingbil/-vogn eller telt.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Jens Arne Martn... A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser