Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Priceline
USD 61
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
Bestill nå, betal under oppholdet
eDreams
Agoda.com
FindHotel
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (72)
Filtrer anmeldelser
72 resultater
Vurdering fra reisende
23
27
18
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23
27
18
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 72 anmeldelser
Anmeldt 22. februar 2020

Hjelpsom eier. Fine hytter med all fasiliteter. Vi leide 2 hytter på 6 personer. Både voksne og barn koste seg. Masse snø familien fra England fikk oppleve ordentelig norsk vinter. Veldig sentralt. Ren og fin

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, shsu S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

Dette er en av de bedre campingene jeg har vært på. Jeg fikk hytte nr 9, og det viste seg at den hytta i tillegg til nr 6 har enkeltsenger i stede for køyesenger. Jeg sov så utrolig godt. Toalettene var også rene til enhver tid. Så hit kommer jeg gjerne igjen

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, 720s_lvia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Ligger fint til ved Altaelva. Vi besøkte campingen med campingvogn. Greie oppstillingsplasser med strøm.
Rene toalett. Da vi var der foregikk det vegarbeid ved campingen. Litt forstyrrende, men til vanlig er nok dette en mer rolig plass.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MaritaHavaasOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Vi leide et rom med felles dusj og kjøkken. Alt var rent, godt vedlikeholdt og særdeles godt utstyrt. Her er det folk som vet hvordan en camping skal drives, slik at folk trives. Høyt anbefalt. Altas to store severdigheter Helleristningene og Nordlyskatedralen er kun en kort kjøretur unna

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, merethec2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2018 via mobile enheter

Hyggelige og gjestfrie eiere. Et godt utstyrt kjøkken med rene Toaletter og dusj. Campingplassen er ryddig og pen. Dette vil jeg anbefale på det sterkeste. Prisen er også hyggelig. Velkommen til denne plassen!

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Murddock
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser