Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 17:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Old Trafford på
fra USD 132,87
Mer informasjon
fra USD 70,29
Mer informasjon
fra USD 29,37
Mer informasjon
Anmeldelser (6 302)
Filtrer anmeldelser
6 302 resultater
Vurdering fra reisende
4 825
1 018
238
92
129
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 825
1 018
238
92
129
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 6 302 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Må oppleves når man er i Manchester, uansett om man liker fotball eller ikke. Har vært på Old Trafford titals ganger, men blir like imponert over hvor mektig og flott den er, vær gang. Anbefaler museumet og guidet tur gjennom stadion, da får man oppleve mye historie.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, trulso2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2018

Gikk på konsert med en av mine største idoler Billie Joel. Møtte opp i god tid for jeg regnet med at her ble det kaos. Men så tvert i mot, her gikk alt som smurt. Det er så superorganisert, med høy sikkerhet og med en solid posjon med engelsk sjarm at man blir litt satt ut. På et stadion med 60 000 besøkende var det mindre kø og trengslel enn om du skal på McDonalds en torsdag formiddag. Stadionet var storslått og imponerende, konserten var fantastisk i en fantastisk ramme!

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, torel708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mai 2018 via mobile enheter

Ett must for alle United fans, men også andre i dere reisefølge som evt ikke er så interessert i fotball. En guidet tur på ca 1 time hvor en får beveget seg på plasser som i garderoben, spillertunnelen, benken og langs gressmatten. Avsluttes i butikken, og en får mulighet til å gå tilbake til det store museet om en vil dette. Grupper på ca 30 personer, guiden var veldig dyktig og forteller gode historier om klubben/spillere.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, D8964XOchristianr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

Helt rått. Må oppleves. 75000 tilskuere er et skue. God fotball var det også :) seier til hjemmelaget. Skikkelig trøkk på stadion.
Hyggelig betjening. Billig mat og drikke. Veldig god logistikk på stadion. Stadion tømmes fortere enn en stadion på 5000 mennesker i Norge.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, 684amunds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

Et must for united supportere... Nå blir vel ikke denne anmeldelsen objektiv ettersom undertegnede er supporter! Tok med vår sønn på omvisning og kamp på vår tur til England og han syntes det hele var stor stas! Omvisningen er profesjonell med egen guide og fast tidsplan. Kampdag er slik en kamp skal være med god stemning før, under og etter kamp, samt en del kø overalt :-)

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, 336gj_rans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser