4. August var jeg, min søster og far å spiste middag på restauranten til Thon Hotel Sandven, hvor vi også overnattet i to netter. Dette er andre gang vi besøker hotellet, og vi ble igjen møtt med både fantastisk service og mat. Vi bestilte en indrefilet og en Cæsar salat, som begge var helt nydelig! Indrefileten var en perfekt medium-rare, sausen utrolig smaksrik og servert med gode grillede grønnsaker og skivede poteter. Min litt kresne lillesøster fikk servert en god Cæsar salat, som egentlig kun er en rett på lunsjmenyen, men de super hyggelige ansatte i resepsjonen og servitørene fikset det slik at hun kunne få det til middag ettersom det var det eneste hun ville ha. I tillegg til dette så er jeg i behandling av en sykdom og har allergier som gjør at jeg må spise «egen» mat, og vi spurte derfor om det ville være mulig og få tatt med medbrakt mat slik at jeg kunne spise med de andre. Ikke bare var dette greit, men de tilberedte også maten slik at jeg fikk varm mat med de andre. Dette tok de heller ikke betalt for!
Alt i alt en helt super restaurant opplevelse, og hvis du er gjest på hotellet så er frokosten der også helt nydelig med alt fra croissanter, eggerøre, fruktsalat, pannekaker og mye mye mer! Anbefales på det sterkeste