Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God og rimelig mat”
Anmeldelse av China House

China House
Vurdert som nr. 3 av 6 Restauranter i Norheimsund
Prisklasse: USD 7 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Rask og effektiv servering, god og rikelig porsjon mat til fornuftig pris. Det som trekker ned er interiør i lokalet.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 19 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Helt fantastisk service med hyggelig ansatte og rask servering. Maten var ikke bare kjempe god, men man får mye for pengene i både størrelse og opplevelse.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 101rikkep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Utrolig hyggelige ansatte som tok oss godt imot da vi kom inn døren. Maten var god og vi fikk rask servering.

Dato for besøk: november 2018
Takk, AmandaJ2481
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat og hyggelig betjening! Fint med både "take away" og spise i restauranten. Har prøvd begge deler flere ganger, aldri blitt skuffet!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Trek428030
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Min kjære og jeg har mellom oss vært innom mange kinarestauranter i inn og utland - og ALDRI har maten overrasket oss mer positivt enn denne gangen. Utrolig gode og rike smaker i alle retter - til stor stas for store og små. Stopp innom denne restauranten - det vil dere ikke angre.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Stig S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på China House, så også på

 

Har du vært i China House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din