“God og rimelig mat”
Anmeldelse av China House

China House
Vurdert som nr. 4 av 17 Restauranter i Norheimsund
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Rask og effektiv servering, god og rikelig porsjon mat til fornuftig pris. Det som trekker ned er interiør i lokalet.

Takk, alfmagne

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Helt fantastisk service med hyggelig ansatte og rask servering. Maten var ikke bare kjempe god, men man får mye for pengene i både størrelse og opplevelse.

1  Takk, 101rikkep
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Utrolig hyggelige ansatte som tok oss godt imot da vi kom inn døren. Maten var god og vi fikk rask servering.

Takk, AmandaJ2481
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat og hyggelig betjening! Fint med både "take away" og spise i restauranten. Har prøvd begge deler flere ganger, aldri blitt skuffet!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Trek428030
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Min kjære og jeg har mellom oss vært innom mange kinarestauranter i inn og utland - og ALDRI har maten overrasket oss mer positivt enn denne gangen. Utrolig gode og rike smaker i alle retter - til stor stas for store og små. Stopp innom denne restauranten - det vil dere ikke angre.

Takk, Stig S

Reisende som så på China House, så også på

Har du vært i China House? Del dine erfaringer!