Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat”
Anmeldelse av China House

China House
Vurdert som nr. 3 av 7 Restauranter i Norheimsund
Prisklasse: USD 6 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat og fin service. Dette var en travel restaurant og vi måtte vente 30 min på bordet. Det var kun en servitrise som gjorde alt og en på kjøkkenet.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, WencheR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 20 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Smakfull, frisk og god mat, og tiltalande servert - den beste kinamaten me har fått i Norge. Hyggelig betjening. Restauranten kan absolutt anbefalast.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Meander759750
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2021 via mobile enheter

Stedet har sjarm, da de har fokusert på interiør og gjort det skikkelig gjennomført kinesisk. Menyen er utrolig stor, og det er ikke vi så glad i, for da vet vi at smakene ikke finspisses. Hvitløksausen kan ikke anbefales, men de stekte nudlene i peppersaus var skikkelig gode og smakfulle. Vi opplevde at kyllingen i alle rettene var skikkelig perfekt varmebehandlet. Hyggelig ansatt!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. januar 2021

Alltid supergod mat og topp service! Forsøk svinekjøtt i soyasaus i steden for sursøt saus. Kan virkelig anbefales!

Dato for besøk: januar 2021
Takk, T3049FZannetteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2020

Mange tror at "kinamat er kinamat", det er det ikke, og China House overrasket oss positivt. Vi fikk perfekt tilberedt mat, reker som var saftige og spretne på en gang, grønnsakene var akkurat passe møre uten å bli ihjelkokt, og det ver ikke noe problem å justere styrken på retter med chili. Rask og hyggelig service. Her kan du trygt spise. Et større utvalg av ølsorter hadde vært ønskelig, men slettes ikke avgjørende.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Karsten B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på China House, så også på

 

Har du vært i China House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.