Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig”
Anmeldelse av Kafe Hjørnet

Kafe Hjørnet
Vurdert som nr. 7 av 7 Restauranter i Norheimsund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2021

Maten var smakløs og elendig. Bestikk og glass var dårlig vasket med mange merker på seg. Skittent og rotete i lokalet.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, jonrE6080DZ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 10 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Både biffsnadder og hamburgertallerken var kort og godt elendig. Burger var det lite kjøtt i. Antakelig fra det billigste som finnes hos en lavpriskjede.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, jonhalvare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Mer sentralt blir det ikke i Nordheimsund. Baguettene er dessverre tørre selv om pålegg og garnityr er tiltalende og godt. Softis og kaker finnes det også. Bra pitstopp for en kaffe.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, jantesays
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. april 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kafe Hjørnet, så også på

 

Har du vært i Kafe Hjørnet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.