Å se en foss falle langt ned og lande i et inferno er akkrud interessant. Å kunne se dette på nært hold og til og med gå bak fossen er uimotståelig.
Fossen er som før. Alt rundt er ny renovert. Turist ingo og WC er flott. Mulig å parkere natta over for bobiler.
Kan det være greit å dra dit vannet imponerer.
Allerede på vei til fossen kunne vi se det var mye vann.
Fossen var kraftig. Et flott skue for den tilreisende besøkende vi hadde med. En mektig opplevelse.
Steinsdalsfossen ligg like ved vegen, og det er uhyre kjapt å gå den greie stien opp til fossen - og bak fossen. Ei spesiell oppleving av fossen sine krefter, og flott utsikt mot Norheimsund og Folgefonna.
Steindalsfossen er en flott skue. Opparbeidet fin gangvei opp og på baksiden av fossen. Is og drikke er å få kjøpt i bunnen av fossen.
Kjørte forbi her og måtte bare stoppe. Å komme over slike små perler er helt fantastisk. Sette seg ned og sjå på fossen og området er avstressende, sjøl om det kryr av turister som nesten tråkker over deg for og ta bilde.