Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Orbitz.com
ZenHotels.comUSD 161
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra på alle måter. Anbefales. Med sommervær ville dette vært et glimrende sted å være en stund. Med regn og 12 grader blir det mest å kikke seg rundt. Ala carte frokost og booking av tid til frokost og middag var en god ordning i disse Coronatider.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, perbra
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Vi sjekket inn på lør og traff på en hyggelig resepsjonist som ønsket oss velkommen, hun anbefalte oss den nyoppusete Historiske delen som var helt fantastisk. Det eneste som trakk litt ned er at det er ingen aircondition så med tropenatt ble det i overkant varmt. Meget hyggelig betjening ved hotellet og god service! Hotellet har egen parkering. Flott hage med meget gode hagemøbler. Takk for denne gang og ja vi kommer helt klart tilbake dette hotellet.

1  Takk, 827kjetilt
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Et flott hotell ved sjøen og med flott hage. Utsikt til Folgefonna. Rent flott rom. God service fra resepsjon og fra kelner. Avslappende opphold. Nydelig for oss. Og vi har vært her før. For ferie og natur og kvalitet finner ikke vi bedre hotell.

1  Takk, tghenri
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Var 3 netter på Thon hotell Sandven, og var meget godt fornøgd. Betjeningen var vennlige og ytte meget god service. Maten var god, og beliggenheten super. Mye av hotellet er nytt/nyoppusset, men jeg velger å trekke ned grunnet to moment. Viktigst er at på tross av nye rom, var det 27,5 grader på rommet om natta. Fikk bare en liten gløtt på vinduet, og ingen mulighet til øke kjøling - så det ble mye svetting og lite søvn. På søndag var de tudlig underbemannet på kjøkkenet. På tross av at betjeningen sprang så fort de kunne og smilte tappert, måtte vi vente over en time på frokost. Litt forbedringspotensial der.

Takk, 17stigb
Anmeldt 14. desember 2019

Var på på julebord på hotellet og me opplevde at han som stod i kassen, høg med svart hår og litt mørkere hud var ikkje noko hyggelig. Han rulla med auge kvar gong me spurte om noko. Å han omtrent kasta flaskene i oss etter han åpna dei. Virka sur og lei heila tida. Ellers var maten heilt nydelig og resten av personalet såg veldig blid ut.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med venner