Hyggelig personale, men dårlig service og til tider stressede ansatte.
Vi kunne ikke få reservere plass i garasje/på parkeringsplass der det var tilgang til stikkontakt for lading av elbil over natten, vi fikk beskjed om at vi bare måtte håpe på at det kunne være ledig. Dette har aldri vært et problem ved andre hoteller. Da vi kom tilbake etter utflukt var parkeringsplassen dessuten smekkfull, nærmeste alternativ var off. parkering 200 m unna.
Vi spiste middag på hotellet første kvelden, forøvrig nydelig mat, men da vi ønsket det samme neste kveld, fikk vi beskjed om at restauranten var fullbooket. Jeg skjønner at koronarestriksjonene gir utfordringer og begrensninger, men når man ikke har kapasitet til middagsservering til egne gjester, har man kanskje overbooket?
Til frokost måtte man booke tid, forsåvidt et ok konsept. Menyen man kunne velge fra besto kun av ulike varianter av ett eller to speilegg/eggerøre/omelett med bacon/pølse og to(!) brødskiver som i dag for vårt vedkommende kun var hvitt brød. Ikke noe tilbud om skinke eller ost, hvis man da ikke valgte «norsk frokost», men da gikk man glipp av varmmat.
Vi har overnattet flere steder nå i koronatiden, der utfordringene har vært løst på en atskillig mer elegant, kreativ og (for vårt vedkommende) mer tilfredsstillende måte.