JeanGier
33.5 km fra Thon Hotel Sandven
44.8 km fra Thon Hotel Sandven
Se flere hoteller i Norheimsund
Anmeldt 15. juli 2020

Hyggelig personale, men dårlig service og til tider stressede ansatte.

Vi kunne ikke få reservere plass i garasje/på parkeringsplass der det var tilgang til stikkontakt for lading av elbil over natten, vi fikk beskjed om at vi bare måtte håpe på at det kunne være ledig. Dette har aldri vært et problem ved andre hoteller. Da vi kom tilbake etter utflukt var parkeringsplassen dessuten smekkfull, nærmeste alternativ var off. parkering 200 m unna.

Vi spiste middag på hotellet første kvelden, forøvrig nydelig mat, men da vi ønsket det samme neste kveld, fikk vi beskjed om at restauranten var fullbooket. Jeg skjønner at koronarestriksjonene gir utfordringer og begrensninger, men når man ikke har kapasitet til middagsservering til egne gjester, har man kanskje overbooket?

Til frokost måtte man booke tid, forsåvidt et ok konsept. Menyen man kunne velge fra besto kun av ulike varianter av ett eller to speilegg/eggerøre/omelett med bacon/pølse og to(!) brødskiver som i dag for vårt vedkommende kun var hvitt brød. Ikke noe tilbud om skinke eller ost, hvis man da ikke valgte «norsk frokost», men da gikk man glipp av varmmat.

Vi har overnattet flere steder nå i koronatiden, der utfordringene har vært løst på en atskillig mer elegant, kreativ og (for vårt vedkommende) mer tilfredsstillende måte.

1  Takk, Frumor
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Staselig hotell som bør oppleves. Ligger flott til ved havna og med utsikt utover Hardangerfjorden. Vi bodde i leilighet på bakkeplan da vi hadde hund med. Dette var perfekt. God restaurant med gode matopplevelser. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Litt forstyrrende med oppussing av hotellet, men det må jo gjøres.

Takk, 417arnfinnf
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra på alle måter😃. Anbefales. Med sommervær ville dette vært et glimrende sted å være en stund. Med regn og 12 grader blir det mest å kikke seg rundt. Ala carte frokost og booking av tid til frokost og middag var en god ordning i disse Coronatider.

Takk, perbra
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Vi sjekket inn på lør og traff på en hyggelig resepsjonist som ønsket oss velkommen, hun anbefalte oss den nyoppusete Historiske delen som var helt fantastisk. Det eneste som trakk litt ned er at det er ingen aircondition så med tropenatt ble det i overkant varmt. Meget hyggelig betjening ved hotellet og god service! Hotellet har egen parkering. Flott hage med meget gode hagemøbler. Takk for denne gang og ja vi kommer helt klart tilbake dette hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, 827kjetilt
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Et flott hotell ved sjøen og med flott hage. Utsikt til Folgefonna. Rent flott rom. God service fra resepsjon og fra kelner. Avslappende opphold. Nydelig for oss. Og vi har vært her før. For ferie og natur og kvalitet finner ikke vi bedre hotell.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, tghenri