Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Marie
Oslo, Norge
Anmeldelse av Thon Hotel Sandven
5,0 av 5 boblerAnmeldt 21. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 695
  • Agoda.com
    kr 1 695
  • eDreams
    kr 1 695
2.5 km fra Thon Hotel Sandven
Gratis Wi-Fi
kr 2 432
kr 2 161
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 2 275
  • Hotels.com
    kr 2 275
  • Priceline
    kr 2 387
0.0 km fra Thon Hotel Sandven
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 859
  • Expedia.com
    kr 1 995
  • ZenHotels.com
    kr 1 651
  • Hotels.com
    kr 1 995
3.4 km fra Thon Hotel Sandven
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 3 890
Fullt refunderbart
  • Priceline
    kr 3 890
  • Agoda.com
    kr 3 890
11.7 km fra Thon Hotel Sandven
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 791
  • Agoda.com
    kr 1 791
12.4 km fra Thon Hotel Sandven
kr 1 331
  • Agoda.com
    kr 1 331
13.1 km fra Thon Hotel Sandven
Koselig fjellstue med flott hage. Grill og badestamp.
kr 1 390
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 390
  • Hotels.com
    kr 1 390
  • ZenHotels.com
24.2 km fra Thon Hotel Sandven
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 188
Fullt refunderbart
    25.0 km fra Thon Hotel Sandven
    kr 1 188
    Fullt refunderbart
    • Agoda.com
      kr 1 188
    25.0 km fra Thon Hotel Sandven
    kr 1 950
    • Agoda.com
      kr 1 950
    27.3 km fra Thon Hotel Sandven
    Se flere hoteller i Norheimsund
    Anmeldelser (408)
    Filtrer anmeldelser
    408 resultater
    Vurdering fra reisende
    180
    149
    49
    19
    11
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    180
    149
    49
    19
    11
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    5358 av 408 anmeldelser
    Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

    Nydelig hotell med god beliggenhet ved vannet. Vi hadde rom i den historiske delen. Rommet var veldig pent innredet og nyoppusset. Gode senger. Stor balkong med koselige kurvstolen og bord. Vi hadde regnvær under vårt opphold, men jeg kan tenke meg hvor flott det kan være her i hotellhagen i oppholdsvær og sol. Vi kommer helt sikkert tilbake hit.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Takk, rigmors315
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

    Leilighetene i første etasje var helt topp. Store og gode leiligheter, med utgang rett på en markterrasse der man hadde utsikt til en koselig hage og stranden/kaien. Kort vei til både butikker og naturopplevelser.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, JeanGier
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 15. juli 2020

    Hyggelig personale, men dårlig service og til tider stressede ansatte.

    Vi kunne ikke få reservere plass i garasje/på parkeringsplass der det var tilgang til stikkontakt for lading av elbil over natten, vi fikk beskjed om at vi bare måtte håpe på at det kunne være ledig. Dette har aldri vært et problem ved andre hoteller. Da vi kom tilbake etter utflukt var parkeringsplassen dessuten smekkfull, nærmeste alternativ var off. parkering 200 m unna.

    Vi spiste middag på hotellet første kvelden, forøvrig nydelig mat, men da vi ønsket det samme neste kveld, fikk vi beskjed om at restauranten var fullbooket. Jeg skjønner at koronarestriksjonene gir utfordringer og begrensninger, men når man ikke har kapasitet til middagsservering til egne gjester, har man kanskje overbooket?

    Til frokost måtte man booke tid, forsåvidt et ok konsept. Menyen man kunne velge fra besto kun av ulike varianter av ett eller to speilegg/eggerøre/omelett med bacon/pølse og to(!) brødskiver som i dag for vårt vedkommende kun var hvitt brød. Ikke noe tilbud om skinke eller ost, hvis man da ikke valgte «norsk frokost», men da gikk man glipp av varmmat.

    Vi har overnattet flere steder nå i koronatiden, der utfordringene har vært løst på en atskillig mer elegant, kreativ og (for vårt vedkommende) mer tilfredsstillende måte.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    1  Takk, Frumor
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

    Staselig hotell som bør oppleves. Ligger flott til ved havna og med utsikt utover Hardangerfjorden. Vi bodde i leilighet på bakkeplan da vi hadde hund med. Dette var perfekt. God restaurant med gode matopplevelser. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Litt forstyrrende med oppussing av hotellet, men det må jo gjøres.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, 417arnfinnf
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

    Veldig bra på alle måter😃. Anbefales. Med sommervær ville dette vært et glimrende sted å være en stund. Med regn og 12 grader blir det mest å kikke seg rundt. Ala carte frokost og booking av tid til frokost og middag var en god ordning i disse Coronatider.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, perbra
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser