Ved en tilfeldighet ankom vi hotellet kl 15.00, og da ble vi møtt av lang kø for innsjekking. Det var 2 stk i resepsjonen, men det gikk utrolig tregt. Vi sto i kø i 1 time.
Veldig flott historisk hotell med et fint uteområde. Rommet vi fikk var i den nyere delen og var et helt vanlig Thon rom. Frokosten var veldig bra. Bestilte omelettfrokost og engelsk frokost. Vi bestilte bord i restauranten for middag om kvelden, og trodde da fikk bord i den flotte spisesalen. Men av en eller annen grunn fikk vi bord i et rom ved siden av, hvor det kun satt et par i tillegg til oss. Det syntes vi var veldig merkelig da det ikke var fullt i den andre salen. Ble ikke den samme stemningen å sitte for seg selv, da de andre etterhvert gikk. Maten smakte godt. Service kunne vært bedre. Resepsjonisten visse veldig lite om hva som var verdt et besøk i nærområdet. Veldig merkelig servering i baren, servitørene var ikke gammel nok til å servere brennevin, slik at det måtte resepsjonisten komme med, noe som medførte lang ventetid. Bestilling av drikke tas ikke ved bord hverken ute eller inne. Dette kunne blitt bra med en bedre serviceinnstilling.