Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Travelocity
ZenHotels.com
USD 157
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (369)
Filtrer anmeldelser
369 resultater
Vurdering fra reisende
162
138
44
16
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
162
138
44
16
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 369 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2020

Den er en opplevelse å tre inn i dette historiske hotellet fra 1859 og kjenner atmosfæren fra en svunnen tid. Likevel er hotellet moderne og rommet vi hadde (superior) var relativt nytt med flott utsikt over sjø og fjell. Veldig hyggelig betjening, en fantastisk frokost-buffet og noen nydelige stoler å slappe av i nede på bryggekanten. Der hadde vi en god time i solskinn skuende over den enorme fjorden og Folgefonni i det fjerne. Nordheim sentrum er ikke stort, men har et godt utvalg av butikker og eget vinmonopol. Verdt et besøk!

Romtips: Få et rom med utsikt over fjorden - det er et nydelig syn!
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, 168teddym
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Første natten fikk vi tildelt et dobbeltrom som vendte mot den svært trafikkerte gaten gjennom sentrum. Siden temperaturen ikke gikk under 25 gr ble vi tvunget til å ha vinduet åpent for å få puste om natten. Heldigvis fikk vi bytte rom neste natt, og ble da godt fornøyd! Det nye rommet, som også lå i den nye delen av hotellet, hadde utsikt mot en hotellfløy nedenfor og til fjorden. Rommet var ikke så varmt som det andre, og vi slapp støy utenfra! Hotellet serverte veldig god frokost (buffet).

Romtips: Rom mot fjorden er stillere.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 395sigruns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Dårlig luft på rommet. Varmt og når en prøvde å åpne vindu slo termostaten på ovnen inn. Teppe på gulv. Utsikt rett i et stillas som var "fullt" av arbeidere som jobbet fra tidlig morgen. God organisering i matsalen ved frokost. Bestilte tid for frokost og p.g.a. covid 19 pandemi vart det sleppt inn i puljer slik at anbefalt avstand kunne opprettholdes. Oppskrytt holtell. Ærverdig ja, valuta for pengene, nei.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, vakrevestland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Vi hadde booket et deluxe rom i den historiske delen av hotellet. Rommet hadde stor balkong med utsikt over vannet og bygda. Nyoppusset og flott rom med stort romslig bad. Gode senger, men litt støy fra andre rom og korridor. Frokostbuffet ble servert i puljer og grunnet 'fullbooking' kl. 0900 måtte vi velge mellom enten 0745 (ganske tidlig når man har ferie) eller 1015 (ganske sent når man skal dra videre). Frokostbuffet var ellers helt ok med et bra utvalg av både varme og kalde alternativer. God og effektiv service.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, halvorh227
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Sjekket inn lørdag ettermiddag og ble meget godt tatt i mot i resepsjonen. Hotellet's eldste del har historie i veggene og det var fasinerende å se på bilder og innredning. Rommet vårt i den nye delen var strøkent. Flott utsikt, reint og fint. Vi valgte å spise middag en annen plass enn hotellet, men om maten står i stil med resten, må den være bra. Frokostbuffeten var utmerket, og tiltross for helt fullt hus, manglet der ingenting.
Hit reiser vi lett tilbake

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Finnkokk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser