Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 199
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Hotels.com
Booking.com
USD 189
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
eDreams
FindHotel
Priceline
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (369)
Filtrer anmeldelser
369 resultater
Vurdering fra reisende
162
138
44
16
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
162
138
44
16
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 369 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2020

Bra gammelt hotell med sjarm. Fint nyoppusset rom i gamle delen av hotellet. Spisesalen var bare flott og nostalgisk. God frokost og middag. Hyggelig personal. Kommer gjerne igjen, hvis jeg er på de kanter.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 215mikaelj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020

Thon Sandven er et flott hotell med alt man kan ønske seg for en rolig helg i flotte omgivelser. Servicen er absolutt upåklagelig, alt personell er immøtekommende og blide, og vi fikk følelsen av at de genuint ønsket at vi skulle kose oss. Restauranten er helt nydelig restaurert. Vi kommer svært gjerne tilbake.

Romtips: Rom med balkong gir flott utsikt over Hardangerfjorden og Folgefonna.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Karsten B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Budde i juniorsuite. God plass, lekkert og nyoppussa. Kaffemaskin på rommet - deilig!
Veldi serviceinnstilt personale, deilig mat, gode smitteverntiltak.Møtte service og velvilje i alle ledd. Gratis parkering, fantastisk plassering ved fjorden.
Anbefaler på det varmaste!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MalfridUtne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Den er en opplevelse å tre inn i dette historiske hotellet fra 1859 og kjenner atmosfæren fra en svunnen tid. Likevel er hotellet moderne og rommet vi hadde (superior) var relativt nytt med flott utsikt over sjø og fjell. Veldig hyggelig betjening, en fantastisk frokost-buffet og noen nydelige stoler å slappe av i nede på bryggekanten. Der hadde vi en god time i solskinn skuende over den enorme fjorden og Folgefonni i det fjerne. Nordheim sentrum er ikke stort, men har et godt utvalg av butikker og eget vinmonopol. Verdt et besøk!

Romtips: Få et rom med utsikt over fjorden - det er et nydelig syn!
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, 168teddym
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Første natten fikk vi tildelt et dobbeltrom som vendte mot den svært trafikkerte gaten gjennom sentrum. Siden temperaturen ikke gikk under 25 gr ble vi tvunget til å ha vinduet åpent for å få puste om natten. Heldigvis fikk vi bytte rom neste natt, og ble da godt fornøyd! Det nye rommet, som også lå i den nye delen av hotellet, hadde utsikt mot en hotellfløy nedenfor og til fjorden. Rommet var ikke så varmt som det andre, og vi slapp støy utenfra! Hotellet serverte veldig god frokost (buffet).

Romtips: Rom mot fjorden er stillere.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 395sigruns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser