Booket leilighet m 2 soverom ,balkong og fjordutsikt . Fikk en bortgjemt leilighet på bakkeplan med utsikt til en vegg . Leiligheten luktet dårlig og var absolutt ikke noe sted vi ønsket å bo ,den var så langt fra bildene den kunne komme. Vi fikk beskjed om at siden vi hadde med en liten hund ,måtte vi bo på bakkeplan . Om dette er tilfelle ,må det opplyses om . Vi har bodd på hoteller i hele Norge og Europa med hunden ,og har aldri opplevd at vi derfor må få et dårlig rom . At noen rom brukes ,ja,men ikke slik som dette . Vi fikk byttet til et rom i 4 etg og et fortsatt på bakkeplan pga hunden . Ikke ideelt for en familie på tur . Jeg bor aldri på bakkeplan pga krypdyr og at jeg ikke liker direkte innsyn ,så hadde nok ikke bodd her om jeg visste det . Å måtte bo på en gressplen med pollenallergi gjorde ikke saken bedre .
De historiske lokalene på hotellet er nydelige ,og det er også omgivelsene . Det er en sandstrand rett bortenfor hotellet ,så fine bademuligheter .
Frokosten var god og med veldig bra smittevern og de ansatte var veldig hyggelige . Thon får igjen et stort pluss for Nespresso maskin v resepsjonen man kan bruke hele dagen .