Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 172
Fullt refunderbart før fre. 8. des.
Hotels.com
ZenHotels.com
USD 152
Expedia.comUSD 182
PricelineUSD 182
Lol.travelUSD 187
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Fint hotell med fine rom. Perfekt beliggenhet ved sjøen. Stort pluss for at vi kunne ha med hund.
Meget bra frokost som ble servert i flott spisesal.
Det som trekker ned er at det kun ble servert buffet til middag. Den var ikke mye å skyte av.
Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, britv132
Anmeldt 25. mai 2022 via mobile enheter

Nydelig hotel. Vi hadde juniorsuiten.Den kan anbefales. Deilige stoler på verandaen.Utsikt over fjorden.Magisk. Nydelig middag i restauranten og deilig frokost. Petsonale var hjelpsomme.Her kommer vi igjen😊

Takk, magnys2022
Anmeldt 15. mai 2022 via mobile enheter

Hvorfor 5? Veldig hyggelig mottakelse i et gammelt og erverdig hotel med flott gammelt interiør. Enkel parkering, nært til alt, stort rom, stor altan, god seng, roligt, bad uten damp og god frokost. Ja her kan det nok hende vi kommer tilbake !

1  Takk, Kai T
Anmeldt 8. mai 2022

Hotellet ligger flott ved sjøen. Alltid trivelig å komme hit og en tas godt imot. Greie rom, godt renhold og normalt en kjempefrokost. På dette besøket bygget de om kjøkkenet sitt så frokostutvalget og spisesalen hadde redusert tilbud. Få, men gode middagsretter med lokal tilknytting.

• Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Lars L
Anmeldt 7. april 2022 via mobile enheter

Hotellet ligger fint til rett ved sjøen. Det er delt inn i 2 deler, en historisk og en moderne. Anbefaler og få rom i den historiske delen om du vil ha en litt "annerledes" opplevelse.

Spiste hovedretten i restauranten samme kveld vi ankom, har ingen ting å utsette på denne! Frokosten var også som man kan forvente av et hotell med god standard!

Personalet var serviceinnstilt og hyggelige!

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, I6295XPmarkusj