Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (36)
Filtrer anmeldelser
36 resultater
Vurdering fra reisende
33
3
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
3
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 36 anmeldelser
Anmeldt 28. mai 2020 via mobile enheter

Fantastisk plassering, service og hytta. Inner-10'er. Utsikten fra terrassen er utrolig og morgenkaffen får ikke smakt bedre. Ett utrolig bra utgangspunkt for videre kjøring enten mot Bergen, Voss, Oslo eller bare uten mål og mening.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 816_yvinds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019 via mobile enheter

Alltid like trivelig å komme tilbake :). Sol, fint vær og utpå å fiske. Båtutleige er inkludert i prisen og vi nøt alle dagene lengdt mulig i båt. Knall opphold :D. Hyggelig vert, gode plommer og fantastisk utsikt.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 296marits
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Vi var her i fire dager og koste oss så mye. Fantastisk utsikt, utrolig hyggelig betjening og fine hytter! Kort vei til sentrum og mange turmuligheter. Vil absolutt anbefale alle å reise hit og vi vil gjerne komme tilbake. Vi hadde med to hunder og det fungerte kjempefint!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 758juliel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017

Vi ble møtt av en kjempehyggelig vert da vi kom, veldig kjekt! Fantastisk liten campingplass med fine hytter med fjordutsikt og veranda mot fjorden. En flott plass å starte ferien med en glass Mozell på verandaen mens roen senket seg og vi nøt utsikten mot Hardangerfjorden. Hytta var fin og velholdt, og ikke minst ren. De siste er jo det som betyr mest, og sengene var gode å ligge i. Toalett og dusj. Helt grei pris.

Romtips: Ikke alle hyttene hadde like flott utsikt, prøv å velg en som har.
Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Berit H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2017 via mobile enheter

Ankom campingen litt sent, men det var ikke noe problem. Nøkkelen sto i døra og sammen med den hang en lapp med koselig velkomstmelding. Eieren, som var veldig hyggelig, kom innom oss og gav oss informasjon, blant annet om gratis lån av robåter
Dette er desidert den fineste og reneste hytten jeg har leid, og gleden var stor da jeg oppdaget at dusjen hadde mer enn nok varmt vann og hadde veldig godt vanntrykk! utsikten fra en av de to(!) verandaene, tar nesten pusten fra deg.
Vi brukte Oddland Camping som utgangspunkt for vår rundtur i Hardanger, og det kunne ikke blitt bedre.
Tusen takk for lånet! Vi kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, annemariee2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser