Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza, og god service”
Anmeldelse av La Fiesta

La Fiesta
Vurdert som nr. 2 av 6 Restauranter i Norheimsund
Prisklasse: USD 55 - USD 1 200
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020

Må si oss godt fornøyd med både service og pizza. Var 12 personer i følget, og fikk reservert bord. Litt forsinket satt vi oss til bords, men maten som var forhåndsbestilt stod kjapt på bordet. Smilende og vennlig personale, til tross for en veldig travel ettermiddag. Var kommet en post for mye på regningen, men den tilgir vi. Er ikke alltid lett å få alt 100%. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, frodes519
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (123)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 123 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020

Sprø bunn, god tomatsaus, passe med ost og fyll. Hva mer kan man ønske seg? Jo, i tillegg en hyggelig betjening som syntes å trives sammen på jobb. Utvilsomt litt utdatert interiør, men hyggelig nok. Styr unna hvitløksdressingen; den trengs ikke når pizzaen ellers er så god.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, halvorh227
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Kan ikke uttale meg om maten, for det ble ikke noe mat på oss.

Vi var en familie på 5 som hadde bestilt bord på forhånd. Vi møtte til avtalt tid og ble geleidet til vårt bord. Det var kun et par andre bord i restauranten som var besatt av gjester.

Vi fikk svært god tid til å studere menyen, som foruten pizza bestod av pasta, salater, kebab(!) og noen kjøttretter. I vårt selskap var planen at en skulle ha pizza og de andre skulle ha annet på menyen.

Når servitøren etter en 1/2 time kom for å ta vår bestilling (vi hadde ikke fått tilbud om drikke eller), så fikk vi opplyst at det var kun mulig å bestille pizza og at det kom til å ta 1 time til maten stod på bordet! En ganske nedslående melding til en sulten famile.

Tips til La Fiesta: Når dere tar imot gjestene, gi beskjed om begrenset meny og lang ventetid. Evnt kan man også gjøre det når man deler ut menyene!

Har aldri opplevd maken. Vi takket for oss og tok turen opp til Thai restauranten som hadde god mat og rask og hyggelig service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Venture00783671601
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020

Var her og spiste med familien en høstdag vi var på gjennomreise... Først og fremst tok det nesten 1 time før vi fikk maten og vi var de eneste i restauranten, var heller ingen innom i løpet av den timen for å hente take away! Da maten kom fikk vi først feil pizza og den smakte ikke noe godt. Barna spiste pølse og pomfri og pomfrien var nesten ikke fritert, føltes ut som den var rå.
I tillegg hørte vi høylytt kjefting helt bort til bordet og mener det var sjefen som var der. Han var ganske høy, litt kraftig og så ut som han var fra utlandet. Vi kunne høre akkurat hva han sa og jeg må bare si at det var så uprofessjonelt... Hit skal vi aldri igjen!

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, 805hermannb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2019 via mobile enheter

Restauranten var to gjester i. Vi skulle kose oss med deilig mat på vei fra geilo til Bergen. Fikk beskjed av kokken å gå en tur. Han hadde så mye takeaway bestillinger at han kunne ikke servere oss. Veldig spesielt med tom restaurant. Kanskje om en time sa han. Dårlig kundebehandling synes vi. Kommer aldri hit igjen!!!!!!

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, toven429
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Fiesta, så også på

 

Har du vært i La Fiesta? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din