“Meget god pizza”

Vurdert som nr. 2 av 15 Restauranter i Norheimsund
Prisklasse: kr 587 - kr 12 811
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 27. juni 2023 via mobile enheter

Fin beliggenhet på kaien med mulighet for uteservering.
God italiensk pizza og mulighet for andre retter.
Smilende og grei betjening.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, rokald

Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Lang ventetid en torsdag kveld. Bestillte to pizza og ventet i ca 50min før vi fekk pizza. Kunne fått beskjed om at det ville tatt en stund å fått maten. Så etterpå at det var pga mange take a way bestillinger.
Når vi fikk pizzaen så var den veldig god og damen var hyggelig virket ikke så stresset lenger som når vi kom.

Dato for besøk: august 2022
Takk, L7506XKveronicas
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Heilt nydelig mat som alltid. Pizzaen på barnemenyen er og blitt ein favoritt blant den minste. Her får du både kjøttdeig, skinke og pepperoni med masse smak.

Takk, olav henning s
Anmeldt 14. mai 2022 via mobile enheter

Var her ei natt og det var tid for mat. Her er det kebaber,kinesisk, pizzeria osv. Vi valgte denne og tenkte at pizza er ok(men det var middag vi helst ville ha). Søt jente tok imot oss og vi fikk pizza menyen og en tilleggs meny der det var 1 kjøttrett og 1 fiskerett. Det ble til torsk ,ertepure ,bacon, poteter og stekte grønnsaker. Tenkte at ja ja dette er slik midt på treet. Fikk servert maten på en delikat måte og det var bare nydelig! Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, Kai T
Anmeldt 17. juli 2021

Har ikke forandret seg siden jeg var der for vell 5 år siden. Begriper ikke at folk er villige til å betale for slik pizza. Eller har folk rett og slett ikke peiling på pizza? Det skal smake slik at du vil komme tilbake. Men ikke her.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Jazzaren

Reisende som så på La Fiesta, så også på

Har du vært i La Fiesta? Del dine erfaringer!