Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
camilla F
Haugesund, Norge
Anmeldelse av Hardanger Feriesenter
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 168
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 168
2.5 km fra Hardanger Feriesenter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 450
Fullt refunderbart
    10.4 km fra Hardanger Feriesenter
    kr 3 890
    Fullt refunderbart
    • Priceline
      kr 3 890
    • Agoda.com
      kr 3 890
    10.4 km fra Hardanger Feriesenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Utsikt fra Kaien
    kr 1 500
    Fullt refunderbart
    • Agoda.com
    • Priceline
    10.5 km fra Hardanger Feriesenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Koselig fjellstue med flott hage. Grill og badestamp.
    kr 1 655
    kr 1 450
    Fullt refunderbart
    • Expedia.com
      kr 1 655
    • Hotels.com
      kr 1 650
    • ZenHotels.com
    22.7 km fra Hardanger Feriesenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Exterior
    kr 6 559
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
    24.4 km fra Hardanger Feriesenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 960
    • Agoda.com
      kr 1 960
    24.9 km fra Hardanger Feriesenter
    kr 1 846
    Ingen gebyrer, bare gode tilbud
      25.3 km fra Hardanger Feriesenter
      47.6 km fra Hardanger Feriesenter
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      The Green House - located in one of Bergens most photgraphed streets
      Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
      47.8 km fra Hardanger Feriesenter
      Gratis Wi-Fi
      Se flere hoteller i Norheimsund
      Anmeldelser (33)
      Filtrer anmeldelser
      33 resultater
      Vurdering fra reisende
      4
      6
      4
      4
      15
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      4
      6
      4
      4
      15
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      1419 av 33 anmeldelser
      Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

      Dette var svært dyrt for ei hytte som låg opp ein lang og stupbratt bakke. Gamle og utdaterte hytter med gammalt møblement og interiør, og det lukta surt og innestengt. Misvisande bilete på internett.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      1  Takk, 637arnek
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

      Jeg leste anmeldelsene på dette stedet før jeg bestilte men tenkte som mange gjør at det kun er de som er misfornøyd som legger igjen kommentarer mens de andre ikke tar seg bryet. Så feil kan man altså ta.
      Vi fikk hytte oppe i skogen som ligger et stykke unna selve campingen. Hytten er gammel og ikke oppdatert på lenge, men det verste var helt klart mangel på rengjøring. Når vi skulle spise første måltid var halvparten av tallerknene synlig skitne og alle glassene hadde flekker etter bruk fra tidligere gjester. Dette i tillegg til døde edderkopper og masse spindelvev på ene soverommet gjorde at hele hytteturen ble svært ubehagelig. Badet var heller ikke skikkelig rengjort og det føltes ukomfortabelt å skulle ta en dusj på et skittent dusjgulv.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      1  Takk, malinb370
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

      Vi dumpet over dette stedet ved en tilfeldighet, men ble helt betatt. Stedet er magisk! Her har de avsatt den beste parkeringen til bobiler, vi parkerte med feriens hittil beste utsikt. Vi ble en dag lenger enn planlagt. Vi var særdeles heldig med været, og vi hadde to dagers følelse av å sitte ved Gardasjøen. Riktignok med 19 graders badetemperatur.

      Dato for oppholdet: juli 2018
      Reisetype: Reiste som et par
      Takk, 403hannes
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

      Meget dårlig service!! Anbefaler ingen å ta turen her. Dårlig kundebehandling. Jeg har prøvd to ganger der nå, første gang fikk jeg ikke vognen bein, fordi gresset deres er så bratt og andre gabgen fant jeg en plass, men etter to timer kom det en sur gubbe å sa jeg måtte flytte meg!! Her skulle bobilene stå. Kort oppsummert; ikke ødelegg ferien her, finnes mange andre hyggelige plasser.

      Dato for oppholdet: juli 2018
      Reisetype: Reiste med familie
      3  Takk, Andreas D
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 16. oktober 2016

      Vi har hatt noen flotte dager med bobil hos Hardanger Feriesenter. Feriesenteret er plasserte nydelig til helt nede ved Hardangerfjorden. Utsikten mot isbreen Folgefonna i strålende solskinn må oppleves. Sovne til bølger som slår mot land er heller ikke å forakte. Men det beste er å våkne opp og gå ut på en fin terrasse og nyte en kopp kaffi i en av Norges fineste naturperler. Dette er en flott plass å ta med telt eller en bobil. Glem ikke å legg inn fotturer i fjellheimen like i nærheten. Utrolig flott utsikt. Her er det både tilkobling til strøm, dusj, toalett og vaskemaskin i fellesrommet. Prisen på kr 290 pr døgn var heller ikke noe å si på.

      Romtips: Her må du ha med deg bobil eller telt. Dette er en plass for campere.
      Dato for oppholdet: oktober 2016
      • Reisetype: Reiste som et par
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      1  Takk, TonyEide
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Vis flere anmeldelser