Feiret bryllupet vårt på hotellet og kunne ikke valgt et bedre sted. Anbefales! Nydelig mat, hjelpsomme personale, god atmosfære og god kompetanse. Vi kunne slappe av og nyte dagen for vi visste at alt var på stell og under kontroll av ledelsen.
Dato for oppholdet: februar 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør svendsens90 om Fjordslottet Hotell
2 Takk, svendsens90
Vi feiret bryllupet vårt her. Det var Fantastisk service, med god oppfølging og tilretteleggelsen for våre behov. Vi hadde en flott konsert med 2 live band som var veldig bra. Maten var nydelig og flott bryllupssuite!
Romtips: Suiten var flott!
Dato for oppholdet: mai 2018
Spør lennartmeland om Fjordslottet Hotell
1 Takk, lennartmeland
God atmosfære, serviceinnstilt og trivelig personale med omtanke for små og store❤️Alle følte seg hjemme og stemningen var særdeles god. Fantastisk mat❤️Super beliggenhet med uteområdet for barn og voksne som vil lufte seg. Vi hadde en uforglemmelig herlig helg på Fjordslottet❤️
Romtips: vi hadde suiten og var veldig fornøyde❤️
Dato for oppholdet: august 2018
Spør HanneW80 om Fjordslottet Hotell
Takk, HanneW80
Hyggelig vertskap, egnede lokaler og flotte omgivelser gav en uforglemmelig markering av en rund dag. Maten var aldeles utmerket tilberedt og servert. Strålende vær var naturligvis ett ekstra pluss som gjorde utendørsaktiviteter mulig for de yngste i familien.
Dato for oppholdet: mai 2018
Spør ahundha om Fjordslottet Hotell