“Fin kveld”

Pio Pio
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i La Playa de Tauro
Kjøkken: Internasjonalt
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Artig sted, med mye folk og levende musikk. Personalet var ikke så blide og imøtekommende, men mye artige gjester å treffe. Ligger ved stranden, en perle.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Lisunn

Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Vi elsker denne lokale sjarmerende puben som ligger rett på stranden. Helt uformell, enkel, avslappende atmosfære. Her er det ingen hvite duker om noen tror det.
Genuint spansk. Nydelig hvitløksreker, paellaen er den beste på hele GC m.m. Flott å ta solnedgangen der.
Hver søndag spilles det 70-80-talls-musikk , et kultsted for oss som liker dette. De ansatte er genuint hyggelige.
Håper de kan forbli, men utbygging truer.....
Sees neste gang💕

Dato for besøk: desember 2018
4  Takk, Trinetell
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Hadde høyrt mykje om staden, og var derfor spent på resultatet. Og opplevelsen vart delt. Staden var enkel og slitt med opplegg for servering ute, inne var det nesten umøblert med kun noen få bord. Ute var det trangt og fult med gjester. Maten var nydelig og det var rikelig med mat. Blir nok ikkje eit sted eg kjem til å oppsøke ofte, men det var ein grei opplevelse.

Dato for besøk: november 2018
Takk, lidvara2018
Anmeldt 14. februar 2018 via mobile enheter

Her går det meste på spansk og de er svake på engelsk. Men de lager nydelig mat. Sjømaten deres er vidunderlig, uten noe ekstra dill dall. Stedet bærer preg av å være en gammel lokal bar som har ligget lykkelig til for invasjon av turister. Den er verd å få med seg som en kontrast mot mye av den andre smakløse restauranttilbudet i området, med noen hederlige untak.

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, PerTore
Anmeldt 10. desember 2017 via mobile enheter

Var på denne restauranten sammen med venner som anbefalt av dem.
Restauranten ligger ved stranden, ikke bilvei frem. Taxisjåføren fant heller ikke frem og vi måtte gå rundt en sti langs motorveien og klatre rundt steiner før vi kom frem til stedet ved stranden.
Restauranten er i særklasse, tettpakket ed bord og stoler på den lille terrassen ute (var ikke inne) - måtte nesten klatre over hverandre for å finne sitteplass.
Det synes som reker stekt i hvitløkssmør er det som ønskes av de fleste og muligens stedet er mest kjent for. Bestilte lammekoteletter, disse var sterkt med blandet resultat. Noen var rå inni og noen for mye stekt.
Dette besøket blir nok ikke gjentatt.

Dato for besøk: desember 2017
1  Takk, Jorund51

Reisende som så på Pio Pio, så også på

Har du vært i Pio Pio? Del dine erfaringer!