“Kostet mer enn det smakte”
Anmeldelse av Tufta Kro - STENGT

Tufta Kro
Prisklasse: USD 3 - USD 29
Anmeldt 20. juli 2020

Tok over en halvtime før vi fikk maten. Maten var litt for standard og kjedelig ut i fra hva jeg forventer til denne prisen.

Takk, TrygveSkogly

Anmeldt 16. august 2019

Bestilte kylling i rød karry. Var overraskende god og akkurat passe krydret for meg. Fruen bestilte vårruller. De var ikke så gode som forventet. Nesten bare grønnsaker og for mye sopp i de.

Dato for besøk: august 2019
Takk, FrankWilly
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Var her i sommer, og min kone bestilte en asiatisk rett som virket mikrovarmet, og som badet i saus. Selv bestilte jeg bare pølse og pommes, pølsen var kald i midten, og lå trist klasket på en stor tallerken med litt pommesfrites ved siden av. Min sønn skulle ha pølse i brød. Denne var også kald, og ble servert i ett brød som var så tørt at det hadde allerede falt fra hverandre på tallerkenen når vi fikk den. Det var som å spise pølse med kavring. Prisene var også helt hinsides... er mye på Røros da vi har hytte her, men skal nok dessverre aldri innom her igjen.

Takk, Foodsterbasse
Anmeldt 12. juli 2018

Thaimat og Norsk mat av beste klasse, du får det du fortjener. Store posjoner, trivelig betjening.
God service er et ALFA omega, det får du her

Takk, 984bj_rna
Anmeldt 5. mai 2018 via mobile enheter

De har også norske og europeiske retter, står det i menyen. Jeg fikk pekt ut de thai-rettene som var rettet mot de som ikke liker så sterk mat. Jeg gikk for en rett hvor kokka bestemte styrken. En scampi og grønnsaksrett. Kjempegodt! God smak av ekte thai-basilikum og akkurat passe sterk for meg. Min kollega som gikk for tradisjonell biffsnadder viste også tommelen opp. Dyrt var det heller ikke!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Elinor S