Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj ”
Anmeldelse av Kaffestuggu

Kaffestuggu
Vurdert som nr. 3 av 31 Restauranter i Røros
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 48
Beskrivelse: Kaffestuggu er det eldste og mest tradisjonsrike serveringshuset i den gamle Bergstaden Røros. Vi ivaretar gruvesamfunnets kaféarv med ydmykhet og respekt og viderefører gjestfriheten, servicen, mattradisjonene og kvalitetene som Bergstaden Røros er kjent for. Her serverer vi hver dag rause porsjoner med middag og lunsj basert på lokale råvarer, hjemmelagde smørbrød, kaker og et stort utvalg kaffe- og tetyper. I andre etasje har vi de historiske og kanskje flotteste selskapslokalene på Røros. Her har vi plass til cirka 30 personer i ærverdige lokaler.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Kaffestuggu er det eldste og mest tradisjonsrike serveringshuset i den gamle Bergstaden Røros. Vi ivaretar gruvesamfunnets kaféarv med ydmykhet og respekt og viderefører gjestfriheten, servicen, mattradisjonene og kvalitetene som Bergstaden Røros er kjent for. Her serverer vi hver dag rause porsjoner med middag og lunsj basert på lokale råvarer, hjemmelagde smørbrød, kaker og et stort utvalg kaffe- og tetyper. I andre etasje har vi de historiske og kanskje flotteste selskapslokalene på Røros. Her har vi plass til cirka 30 personer i ærverdige lokaler.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Hadde lest om stedet. Var der for en lunsj. Maten var ok. Men, ølet var dovent . Betjening var litt vanskelig å forstå. Maten var ok.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, SportiveLillehammer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (321)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

97101 av 321 anmeldelser

Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Vi gikk tilbake på kvelden etter en nydelig rømmegrøt til lunsj.
Vi ble servert fantadisk mørt vilt kjøtt og ypperlig indrefilet av okse.
Anbefales på det sterkest

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, gron329
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Dette er en anmeldelse av plassen som restaurant, som kafe/kro ville jeg gitt høyere karakter. Veldig koselig atmosfære, trivelig betjening og fornuftige priser. Syns dog at maten ikke sto helt til forventningene. Bestilte reinsdyrburger som hadde mange gode smaker, men selve kjøttet var veldig massivt, solid struktur som krevde mye arbeid å få ned. Smaken var god og jeg tenker at den hadde vært enda bedre om ikke burgeren var så massiv.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, 86geirs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Veldig bra! Korslig å sitte ite når det er fint vær! Kommer igjen neste gang vi er dær. Mye godt øl!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 217terjea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted med sjarm og ekthet. Flott restaurert og med opprinnelig interiør. Variert meny med mye godt og lokalt. Prisene varierte. Vi kjøpte karbonadesmørbrød med tilbehør. Måtte vente litt fra bestilling til levering.Smørbrødet var fantastisk godt og kokken kom selv og serverte det. Vi var der på sen ettermiddag og hyggelig betjening gjorde sitt!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kaffestuggu, så også på

 

Har du vært i Kaffestuggu? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.